Mă uitam la mizeria asta din poză, având în minte o memă veche, cu niște mâini murdare de bărbat și niște mâini grăsuțe de copil, cu textul Mâinile mele arată așa pentru ca mâinile lui să arate așa și mă pufnea râsul la o pastișare grosolană gen Urina mea arată așa pentru ca fața ei să arate așa.

Mai vreți?

Pentru că mai avem. Avem OnlyBabe. Voi vedeți acolo ce donații fac NPC-urile alea matusalemice? Asta în timp ce voi v-ați trezit azi la 7 ca să ajungeți la 9 la birou și să îi vedeți fața acră a șefei.

Practic, căcaturile astea te fac să abandonezi orice tentativă de a face ceva util în social media. Practic, cu cine să concurezi, când gunoaie de genul acesta fac milioane de afișări și coșărcuțe de dinari, nefăcând nimic decât să fie proaste pe internet.

Uitați-vă la grasa asta, relativ strâmbă. Florinela Plătică. Ea consideră că femeia e dumnezeu și, prin urmare, nu trebuie să plătească pentru existență. Florinela e psihoterapeut, deci nu e ultima proastă de pe stradă, dar împrăștie gunoaie toxice și denigratoare la adresa femeilor, femei care, pe baza idioțeniilor de genul acesta, își creează expectanțe tâmpite care duc la…Only Babe care cer donații pe tik tok, în timp ce își mângâie pisicile.

Conținut pe internet. Slavă algoritmului. Aveți aplicații, aplicații care vă urmăresc comportamentul și vă oferă tot mai mult același conținut, până când vă umple bula, pe toate canalele, cu aceleași cretinătăți și rămâneți cu impresia că acesta e adevărul, așa trebuie să fie.

De fapt nu acesta e adevărul. Adevărul e că ar trebui, în deplină cunoștință de cauză, să vă ștergeți aplicațiile de social media din telefoane și să le urmăriți, dacă nu mai puteți fără ele, doar din browser și să vă curățați cacheul cât mai des posibil.

Altfel, o să ajungeți niște cretinuțe pe Only Babe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.