spersacrapi

Înainte de orice, mai interesant decât trolleala cu Ponta, este problema gramaticală ce senaște aici. Cum se scrie corect, #spersăcrăpi, Victor Ponta sau #spersăcrapi, Victor Ponta? E foarte dilematic și pe internet sunt niște dezbateri furtunoase pe tema aceasta.

Revenind.
Ieri, Sebastian Rotaru de la Hotnews a încurcat conturile și, în loc să sharuiască pe contul propriu o știre de pe News.ro (nici nu visa Orlando Nicoară la atâta earned media :)) ), a dat-o pe contul de firmă. Știrea era despre cum mikimaus făcea mișto de morții din #colectiv și spera ca anul acesta să nu se mai organizeze încă unul. Da, atât de PORC este Victor Ponta. Cei care ați avut prieteni morți în Colectiv, cum vă simțiți? Ați vrea #săcrape?

Din păcate pentru el, a fost o greșeală letală, așa cum e și normal, dacă vorbim de o publicație care se respectă. ȘI, exceptând deraierile lui Tapalabă, hotnews devine un reper în presa online, unde ai de ales între spammerii de la mediafax, gândul sau zf vs cioclii realitatea sau evz.

Ok, ulterior s-a întâmplat ce s-a întâmplat, s-a umplut internetul de meme-uri, petiția mea a ajuns la 1700 de semnături, ne-am distrat, a fost o supapă bună pentru furia tuturor.

Până când au început să apară deontologii de ocazie. Pe facebook și în articole. Slinosul de la rezistența urbană, Silviu Sergiu și tatăl lor, Căăăătăliiiiiiin Tolontaaaaaan. Plus o manșetă la realitatea în care se punea cu CAPS că Viața lui Victor Ponta este amenințată.

A mai observat cineva că, de fiecare dată când se întâmplă ceva SUPER nașpa pentru PSD, angajatul trustului Intact, Cătălin TOlontan, apare imediat și schimbă tonul discuției spre denigrări, deontologie jurnalistică și altele? Serios, sper că nu sunt singurul care urmărește fenomenul. Adevărul e că e destul de dificil să fii plătit de un pușcăriaș, din banii securității și să mai și rămâi echidistant în momentele importante, nu?

Prin urmare, da, Tolontan a ieșit și a început să vorbească despre respect, despre cum suntem animale și îi dorim moartea lui Ponta, discursul urii etc.

Eu personal, îl înțeleg pe Tolontan. Sunt sigur că familia sa nu mănâncă demnitate, verticalitate, respect de sine și alte mizerii de astea. Școlilele, sănătatea nu se plătesc din mândrie și echidistanță.

Astfel, mă denunț că am zis și Du-te dracului, Victor Ponta. Și serios dacă am gândit că aș vrea, cu adevărat, ca Victor Ponta să se ducă, fizic, în Iad. Mai ales că, ateu fiind, nu cred în existența sa. Am zis și Du-te-n pizda mă-tii, Victor Ponta. Sau du-te-n plm, Victor Ponta. Vă jur că nicio secundă, totuși, nu mi-am dorit să fac sex cu el, cu atât mai puțin nu mi-am imaginat că doamna Ponta senior și-ar deschide coapsele primitoare de comunistă și să îl îndese înapoi între ele pe mitocanul pesedist, care între timp, față de momentul expulzării, a ajuns cât un bivol.

Da, oamenii când râdeau de prostul pesedeului, nu îi doreau moartea fizică. Așa cum, dacă eu spun Marș, bă tolontane de aici, nu cred că tolontan e un câine. E doar un mod de adresare colocvial.

Știi, Cătăline, care e diferența dintre gluma noastră, cu #spersăcrăpi, față de mizeria lui Ponta, cu Sper să nu se mai organizeze un colectiv? Diferența e că la noi e o supapă, un debușeu, ceva ce ne face să nu ieșim în stradă, să îl linșăm în mod real pe victoraș, plătitorul de facto al facturilor tale, iar declarația lui Ponta este o minciună, o mizerie, un gunoi spus în lupta sa de accedere la putere. Nu am văzut să scrii un articol despre asta, pentru că ți se pare normal.

Dar care din ele este mai nocivă?

Alte opinii 1, 2 si 3

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.