Later edit: Primele rezultate partiale

Să nu uităm, încă este vorba de un sondaj. Deși Pieleanu a dat-o bine și la europarlamentare. Logic vorbind, dacă asta e numărătoarea din țară, Dăncilă va fi pe scădere, la fel și Johannis, iar rezultatul final va fi diferit. Plus marja de eroare…nu știu, până la ora 23 e de vorbit.

Pe de altă parte, dacă rezultatul final este acesta, eu votez cu Dăncilă. Clar, direct, fără discuții. Nu mă interesează părerea nimănui, nu mă interesează discuțiile, nimic de genul.

Pentru că am mai votat, în 2000, cu Iliescu, pe care îl detestam visceral, ca să nu iasă Vadim. Și am avut 20 de ani de chestii bune. Credeți că, dacă îl votam pe Vadim, era mai rău? Să fim serioși. Nu vreau și nu pot, Johannis e o plagă, un mizerabil. Știu că sunt slabe șanse ca opoziția mea să aibă vreun rezultat.

Dar sper sincer să vă arate că președintele este doar o marionetă în românia, a avut grijă Klaus să pecetluiască asta și că nu aveți niciun motiv pentru a face alegerea aia de care zicea o prietenă înainte Urăsc faptul că sunt nevoită să votez cu el. Nu, nu ești nevoită să votezi cu el, votează împotriva lui.

A. Și o chestie. Pe români îi doare în cur de vot. Sub 50% prezență la vot. Cea mai mică prezență la vot la prezidențiale din istoria româniei moderne. Acum câteva luni eram vai, românia e distrusă. Acum coada de oameni de pe autostrăzi era uriașă. De la mare și de la munte. Pentru că a fost cald.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.