Știu că simțiți toți tristețea faptului că s-a aproapiat toamna și încă nu ne-a acoperit nimeni inima cu ceva, cu un capac sau mai bine, cu inima sa. Pe mine mă îngrozește apropierea schimbării de fus orar, anul trecut nu am fost om 2 săptămâni din cauza asta, dormeam pe picioare.

Știind toate aceste greutăți, prietenii de la goodoffer24.com au pregătit și pentru acest început de anotimp niște oferte care să vă încălzească sufletele și să pună WIndows cu licență pe calculatoarele voastre. Sau chiar și Office, de ce nu.

În plus, dacă introduceți codul JGAU25 aveți, ca bonus, un discount de 25% la produse precum:

În plus, aveți discount și mai mare pentru pachetele bundle, dacă introduceți, la achiziționare, codul JGAU30  care vă oferă o extra reducere de 30% la:

Modul de cumpărare e simplu și îl vedeți mai jos.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

31 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Boss, am apasat pe primul link si scrie 12 euro de la 112, pe cand la tine e 62? care e faza ?

    Later edit, vad ca ai modificat 😀

  2. #3

    Scuze, ce e cu prețul €09? Poate o eroare?
    Mersi.

  3. #6

    Referinta obligatorie Linux. 🙂

    Poate esti sarac lipit si nu ai bani de platit? Linux.
    Vrei cumva programe free, fara virusi sandilii? Linux.
    Nu urasti sa fii fortat, la update-uri de kkt? Linux
    Poate esti un student tare si vrei sa-nveti programare? Linux.
    Vrei sa nu fii hackuit de vreun hacker troglodit? Linux.

    Poti sa il inveti usor, si-o sa-ti placa, jur, sa mor.
    “Dar eu am programe care, doar in Windows au valoare si nu merg pe-alta carare!”
    Cu masina virtuala poti in linux sa rulezi windouzuri fara vreun stres.

    Libertate, siguranta? Linux, fara aroganta.

    PS – dar daca nu-ti pasa frate, de aceste chestii toante, cumpara produse Win, ca-s si ele produs fin. Si-asa il sustii mai nepoate si pe Arhi cat se poate.

    • #7

      Abia aștept să randez in 3d max pe o mașină virtuală sau sa lucrez in Lightroom. Plm, oricum am calculator mult prea performant pentru softurile actuale.

    • #8

      Dar pentru masinile alea virtuale Windows facute pe Linuxul tau nu iti trebuie o licenta ieftina?

    • #9

      terminati, ca va hechereste windowsurile

    • #10

      Daca ai nevoie de Linux acasa, ca sa inveti, e mult mai putin dureros sa-l ai in masina virtuala.
      Daca ai laptop, a venit deja cu Windows, deci e ok.
      Daca ai desktop probabil te joci, caz in care Linux suge cuc de magar.

    • #11

      @Sarpele – corect. Nu-i potrivit pentru toate scenariile si utilizatorii. Si recunosc ca e nasol fara suport Adobe nativ.
      Ai insa gpu passthrough si 3d acceleration care merg multumitor de bine. Mai ai Wine care merge bine in multe cazuri (suport nativ GPU/CPU). Si probabil 99% din populatie NU foloseste 3d max sau alt software gpu intensive (in afara de jocuri)
      Cat despre gameri din ce in ce mai multe jocuri au versiuni ptr. Linux deci cred ca-i un tradeoff acceptabil – pentru majoritatea.

      PS – rulez Lightroom nativ cu Wine dar as putea folosi si Darktable care-i decent.
      PPS – In afara de suita Adobe gasesti multe alternative bune cam ptr. orice.

    • #12

      Gigel, toate giumbuslucurile alea costa timp si performanta, chestie care tradusa in bani depaseste simtitor costul Windows. De ce sa le faci? Care e scopul? Ca daca crezi ca Linux e freedom fara corporatii am un pod de vanzare.

    • #13

      @Gigel Anonimu’, la fel cu 99% din populatie nu foloseste 3Dmax, tot asa 90% din populatie nu are chef sa stea 2 ore sa instaleze o imprimanta sau orice alt periferic.
      In plus, desi unele jocuri functioneaza, in nici un caz nu te poti astepta sa functioneze toate.

      PS: orice program instalat pe o masina virtuala va rula mai greu decat in cazul in care are la dispozitie toate resursele hardware (si nu este nevoie sa le imparti intre 2 sisteme de operare).

      PPS:
      Poate esti sarac lipit si nu ai bani de platit?
      – Nu cred ca esti atat de sarac incat sa nu iti prmiti sa dai 50 de lei pe un soft pe care il vei folosi minim 2-3 ani.
      Vrei cumva programe free, fara virusi sandilii?
      – Exista si virusi care targeteaza Linux. Mai putini, dar nu sunt inexistenti.
      Nu urasti sa fii fortat, la update-uri de kkt?
      – Serios? Si pentru Linux se lanseaza update-uri aproape la fel de des ca pentru Windows. Singura diferenta este ca de obicei trebuie sa te chinui sa le faci manual. Sar se poate modifica si asta in Windows.
      Poate esti un student tare si vrei sa-nveti programare?
      – Poate esti student si vrei sa inveti retelistica. Pentru programare nu este nici o diferenta intre Windows si Linux. In plus, tinand cont de faptul ca sunt mai multi utilizatori de Windows, poate vei vrea sa faci programe pentru acestia. Si vei avea nevoie de o platforma de test.
      Vrei sa nu fii hackuit de vreun hacker troglodit?
      – Corect, un mic avantaj pentru Linux aici. Dar cat ghinion sa ai sa fii tinta unui hacker troglodit?

    • #14

      Bai Gigele, tu pricepi ca nu ai cum sa rulezi Creative Cloud pe Wine? Ca poti rula tu o versiune de Lightroom de acum 10 ani nu inseamna ca poti beneficia de update-uri la zi si alte chestii din astea subtile. Mai terminati cu linuxul care e bun la toate. Nu e.

    • #15

      @Andrei G
      “la fel cu 99% din populatie nu foloseste 3Dmax, tot asa 90% din populatie nu are chef sa stea 2 ore sa instaleze o imprimanta sau orice alt periferic.”
      -Lucrurile s-au imbunatatit mult in ultima vreme in ceea ce priveste compatibilitatea perifericelor. Ai dreptate insa – e mai usor cu perifericele pe Win.

      “orice program instalat pe o masina virtuala va rula mai greu decat in cazul in care are la dispozitie toate resursele hardware (si nu este nevoie sa le imparti intre 2 sisteme de operare).”
      -E adevarat, e un cost pe care il platesti in performanta. Din experienta mea insa acest cost este insesizabil pentru majoritatea programelor (suita Adobe inclusa).

      “– Nu cred ca esti atat de sarac incat sa nu iti prmiti sa dai 50 de lei pe un soft pe care il vei folosi minim 2-3 ani.”
      -Zici bine – un soft costa doar 50 de lei. Te-ai gandit insa la costurile celorlalte softuri si a OS-ului in sine? Un workstation (software) in Win poate ajunge la o suma de cateva sute de euro sau mai mult. Pe *nix 99% din alternativele Win sunt gratuite. Daca ai un business mai ales te rup licentele ptr. mai multe calculatoare.
      Sau daca esti student/elev fara posibilitati si ai de ales intre TPB si Linux. Cu TPB ai Win da’ suta-n suta ai si niste troieni. Cu *nix te chinui un pic da stii ca esti in relativa siguranta. Depinde de la use case la use case.

      “Singura diferenta este ca de obicei trebuie sa te chinui sa le faci manual. Sar se poate modifica si asta in Windows.”
      -Imi permit sa te contrazic aici. E o diferenta enorma intre cum trateaza Win (10) update-urile si majoritate distributiilor. Pe Win volens-nolens ia update-ul vrei nu vrei, “your system is going to restart now”. Poti sa stingi update-urile complet dar trebuie sa-ti bagi nasul in registri si servicii. Pe *nix iti apare delicat o notificare – “hey dude, wanna update?”. Bonus – nu trebuie sa dai restart dupa.

      “Poate esti student si vrei sa inveti retelistica. Pentru programare nu este nici o diferenta intre Windows si Linux. In plus, tinand cont de faptul ca sunt mai multi utilizatori de Windows, poate vei vrea sa faci programe pentru acestia. Si vei avea nevoie de o platforma de test.”

      -Iti inteleg punctul de vedere dar cred ca e o diferenta intre Win si Nix in ceea ce priveste programarea. Prin insasi natura lui Linux te obliga sa gandesti programatic si te cam forteaza sa folosesti cmd line-ul daca vrei sa faci chestii avansate. Cred ca esti de acord cu mine ca-i important pentru un programator sa fie comfortabil in command line, nu?

      Ai dreptate insa ca cerinta este imens mai mare ptr. programe Win decat ptr. *nix. Nu cred insa ca in ziua de azi mai esti limitat la a folosi un OS ptr. a dezvolta in acel OS (poate cu exceptia Macintosh). Poti sa testezi in cloud, in virtual machines, intr-un pc separat ptr. asta.

      Si daca nu ma crezi pe mine poti sa cauti pe google “why linux is better for programming” si viceversa ptr. Win. Rezultatele o sa te surprinda. Uite si un thread unde programatori din viata de zi cu zi raspund la intrebarea “why linux is better for programming”.
      www.reddit.com/r/learnprogramming/comments/1ugvgh/is_linux_better_for_programming/

      “– Exista si virusi care targeteaza Linux. Mai putini, dar nu sunt inexistenti.”
      -Corect 100%. Multa lume are senzatia ca trecand pe Linux sunt imuni la virusi ceea ce-i fals. Nici un OS sau soft nu este si nu va fi imun la virusi/penetration/etc. Daca n-ai o doza de ratiune si bun simt ca si utilizator nu esti in siguranta pe nici un OS. 😀

      Andrei – am si o ultima intrebare pentru tine daca-mi dai voie? Ai folosit Linux ca si desktop OS ptr. o perioada decenta de timp? Nu te intreb ca sa-ti scad autoritatea argumentativa ci sunt curios care a fost experienta ta. Multa lume pornita impotriva Linux ca si desktop OS fie are un “brush up” de cateva zile/saptamani (neplacut evident) sau repeta lucruri auzite prin alte parti fara a experimenta in mod direct.
      Mie-mi place sa cred ca dupa vreo zece ani de Win si vreun an de linux am fost in ambele tabere si am o parere destul de obiectiva. Inteleg insa ca multi oameni au nevoi diferite asa ca imi place sa aud cat mai multe pareri.

    • #16

      Doamneee, trebuia să apară unul cu Linux, trebuia. Nu se putea să nu…
      Bo$$, ia aici, că e păcat să nu discutăm pe cifre:

      gs.statcounter.com/os-market-share

      Ceva de zis?

      Laptopul meu de travel are o distribuție Linux, by the way, asta pentru că am considerat că na, să postez ceva poze și să mai răspund la niște chestii nu merită încă o licență de Windows. Asta așa, ca să nu ne considerăm proști.

      Tot pe tema asta, de considerat proști, spune-mi tu cum bag Win-ul ăla în VM fără să am licență pentru el. Pentru a rula fără stres. Eu știu cum, dar parcă nu aș pronunța numele torrent-ului aici. Și cam ce hardware ai nevoie ca să rulezi fluent treaba asta, e și asta important. Că și aici avem o problemă, una legată de memoria necesară de alocat VM-ului ăla. Și nu, aia minimă sugerată nu ajunge, bo$$, și săracul ăla lipit sunt sigur că nu are bani de upgrade.

      De restul nu mai zic. Pe zona de producție ne situăm undeva la cota pe care o are sistemul în piață.

      Dar e bine, bo$$. E free, să moară Jamaika și Suzuki…

    • #17

      M-am uitat pe graphic si ai dreptate – market share-ul pentru linux este mic asa cum stim cu toti. Nu inteleg totusi ce legatura are market share-ul cu punctele prezentate de mine. Vrei sa explici?

      “Tot pe tema asta, de considerat proști, spune-mi tu cum bag Win-ul ăla în VM fără să am licență pentru el.”
      Nu consider pe nimeni prost. Cred ca fiecare dintre noi are ceva valoros de transmis celorlalti. Iti inteleg punctul de vedere si ai dreptate – ca sa folosesti Win in VM tot ai nevoie de licenta. Daca citesti insa cu atentie ce am scris o sa vezi ca am zis “daca e nevoie de Win ai masina virtuala”. Nu toti au nevoie neaparata de asta.

      “Și nu, aia minimă sugerată nu ajunge, bo$$, și săracul ăla lipit sunt sigur că nu are bani de upgrade.”
      -Ai un punct valid aici. VM-ul cere memorie si e nevoie de vreo 8gb ptr. a-l rula ok. Considera insa faptul ca 8gb de ram sunt doar vreo 45 de Euro si sunt o investitie absolut necesara – fara RAM n-ai pc. Software-ul insa e o investitie selectiva – fara software platit tot poti folosi software gratuit.

      “De restul nu mai zic. Pe zona de producție ne situăm undeva la cota pe care o are sistemul în piață.”
      -Nu stiu ce sa zic. Nu vad pe nicaieri niste numere exacte ptr. utilizarea Linux ca si desktop OS- tot ce avem sunt presupuneri si extrapolari. Considera insa faptul ca procentul de marketshare Linux ptr. populatia generala nu estea neaparat un indicator pentru procentul de marketshare ptr. business-uri.
      Si daca te uiti pe linkul de mai jos poti vedea un nr. semnificativ de adoptii Linux ca si desktop OS in multe tari:
      en.wikipedia.org/wiki/List_of_Linux_adopters

      “Dar e bine, bo$$. E free, să moară Jamaika și Suzuki…”
      AI uitat sa mai zici ca pe parte de atribute pozitive mai e si stable, safe and pleasant to use. :))

  4. #18

    Câteva distribuții Linux care îți vor atrage atenția

    pentruprieteni.com/distributii/cateva-distributii-linux-care-iti-vor-atrage-atentia/

    • #19

      Interesant articolul si cam are dreptate cu uniformizarea ca si aspect/functionalitate a distributiilor linux. Enso mi-a atras atentia in special. 🙂
      Tu ce distro folosesti?

    • #20

      credeam ca discutiile astea au murit acum 10 ani. se pare ca m-am inselat. totusi, BSD rulz

  5. Salut,

    Nu credeti ca este ceva ciudat la mijloc? Pana acum un windows cu licenta costa cateva sute de lei iar acum il poti cumpara cu doar cativa zeci de lei. Pana si cei de la eMag am vazut ca au la vanzare licente pentru Windows 10 si Office 2019 la niste preturi foarte mici.

  6. #23

    Aceste licențe sunt veșnice?

  7. am platit, a venit mail-ul in 5 minute, apoi n-am apucat sa citesc licenta bine ca mi-a disparut mailul de tot. nu e de gasit. ati mai patit asa ceva?

    • #26

      nu prea. filtrul de spam?

    • n-am… mai astept putin, apoi le dau mail. aparuse mail-ul, l-am deschis si dictam primele litere unui prieten luandu-mi ochii putin de la display. cand sa citesc continuarea, la revedere :)) daca stiam faceam rapid un printscreen.

    • #28

      dar ce mail face figura asta?

    • yahoo. faza e ca intrase in inbox, nu in spam sau alt folder. eram conectat la mail in browser. sigur a fost un recall mail sau ceva de genul. deci iti jur ca a disparut mailul fara sa ating ceva. nu-mi explic. fara sa dau refresh paginii. oricum nu-i nimic grav sau vreo mare pierdere, dar mai mult ma roade curiozitatea. pusesem un ssd nou unui prieten si i-am instalat w10pro stiind ca-l activez repede cu licenta. in orice caz, window-ul s-a actualizat si merge ok si fara licenta. cel putin pana aflu problema cu mailul sau cumpar alta, dar data viitoare recomand printscreen instant cand deschideti mailul cu cheia de licenta.

    • #30

      nu exista recall mail, odata ce mailul e in inbox, e al tau.

    • #31

      am confundat cu recall mail din Outlook, dar nu merge cu orice alt tip de mail, dar mai ales nu mai e posibil atunci cand mail-ul a fost deschis.