naciu vladimir

Tocmai am primit un mail de la prietenul meu, Liviu Alexa, legat de clienții avocatului Naciu Vladimir. Aș putea spune că acest mail este exemplificarea dictonului roman Gura bate curul sau a învățămintelor lui Sun Tzu, care spun că dacă stai suficient timp pe malul unui râu, la un moment dat cadavrul dușmanului tău va pluti, elegant, prin fața ta.

Dragul meu Cetin,

Sper ca emailul meu sa te gaseasca in buna pace, ceea ce imi doresc si mie. Dis de morning, am deschis putin buletinul Politiei Capitalei si am constatat cu mare bucurie urmatoarele:

“Trei bărbaţi au fost reţinuţi, miercuri, de poliţiştii bucureşteni, aceştia fiind acuzaţi că au înşelat 28 de persoane cărora le-au vândut pachete turistice avantajoase care însă nu existau în realitate.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada 2013 – 2015, cei trei suspecţi, Răzvan Rădescu, Alexandru Chivăran şi Valeriu Ioniţă, ar fi indus în eroare 28 de persoane, determinându-le să cumpere pachete turistice, încasând astfel diferite sume de bani, pentru care eliberau vouchere neînseriate, fără valoare. Ei operau prin intermediul a două firme, iar vacanţele oferite erau în România, la munte şi la mare. Ofertele erau postate pe site-uri de reduceri, de unde erau eliberate voucher-ele fără valoare. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptelor este estimat la suma totală de 100.000 de lei.”

Vezi bine, draga Cetin, este vorba de teparii aia de care am scris noi acum doi ani si jumatate, escrocii aia de trei lei ce isi bateau joc de bietii oameni luandu-le bani pe pachete turistice inventate.
Daca mai tii mine, Cetine, si sper ca mai tii minte, chiar daca esti mai in varsta, acesti 3 tepari retinuti de Politie dis de morning erau reprezentati pe partea juridica de Naciu Vladimir Constantin, la acea vreme avocat stagiar, acum avocat plin al Baroului Bucuresti. Aici ai si un link .

Tot tu, dragul meu Cetin, trebuie sa iti mai aduci aminte ca acesti tepari infecti, scursuri gelatinoase, ne-au umplut de citatii si ne-au dat in judecata pentru ca i-am fi calomniat facandu-i tepari, ba chiar si ca le-am fi violat corespondenta electronica in momentul in care, cu acordul unei victime, am publicat un schimb de mailuri intre ea si teparii astia.

De aceea iti scriu, sa te bucuri si tu ca acesti tepari au fost dovediti de politie si piscati la fundulet. Chiar daca dupa 2 ani si jumatate de la articolele noastre, tot e reconfortant sa vezi ca au fost aburcati in duba.

Doresc pe aceasta cale, avand in vedere notorietatea blogului tau, sa il rog pe domnul avocat Naciu Constantin Vladimir, prietenul si ajutorul juridic al teparilor, sa raspunda la telefon jurnalistilor care il cauta de azi dimineata sa ii ceara un comentariu.

In fine, si sper ca nu te deranjez cu aceasta dorinta, te rog frumos sa publici aceasta scurta misiva si sa taguiesti bine de tot numele teparilor pe blog, ca un A Lister ingamfat ce esti, astfel incat sa contribuim si peste ani pe search-uri la alcatuirea unei carti de vizita solide atat pentru avocatul cel tanar Naciu Vladimir Constantin, cat si pentru teparii de cea mai joasa speta intitulati Răzvan Rădescu, Alexandru Chivăran şi Valeriu Ioniţă.

Draga Cetin, inchei aici asigurandu-te de toata pretuirea mea.

Cluj-Napoca

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.