Ieri citeam despre cum securiștii locali înregistrează domenii de pe care fac spam pe fb împotriva lui Nicușor Dan. După care am scris și eu despre Rise Project, care a făcut rapid o investigație despre parcuri, simultan cu Dana Budeanu, complet întâmplător. După care Facebook mi-a șters postarea, pentru că contravine regulilor. Ăia de la știri locale punct net sunt bine mersi.
Anyway, din cauza asta, am pus la afumat niște spată de porc și o vrăbioară de vită, să vedem ce iese, am făcut rost de niște sos de rodii, e posibil să iasă bun, sau nu. În poză sunt la vreo 2 ore și jumătate de când le-am pus în afumătoare.
Rezultatul final este ăsta. Este minunat sosul de rodii, îl găsiți la Altân Kasabi, pe Ritmului 2.
NOU
Dacă ai pus sosul de rodii, n-are cum să nu fie foarte bine.
NOU
Sos tkemali, de prune/corcoduse, iti recomand sa incerci daca gasesti. Varianta verde mai acrisoara, rosie mai dulceaga. E o chestie din Georgia sau Azerbaijan (aia cu scris incirligat) pentru miel, dar merge beton si la coaste de porc
NOU
Deci eu mi-am facut fara sa stiu sos tkemali 🙂 🙂
Am facut gem de prune cu corcoduse (jumate-jumate). De mancat pe paine e cam acrisor, dar il folosesc sa vopsesc cu el carnea inainte sa o bag la gratar/afumat/cuptor.
Daca mai pun in el niste sos de rosii si/sau ardei iute, iese alta minunatie.
NOU
cat le-ai tinut pe astea?
NOU
5 ore, la temp intre 150-200, ca na, functie de lemn
NOU
Ploua-n gura!!!!
NOU
pai si sosul asta de rosii l-ai folosit pentru marinat sau ca sa dai peste carne in timpul afumarii?
NOU
rodii, bai! pentru marinat
NOU
haha, normal ca rodii, nu stiu de ce intelegi tu rosii :)))))
NOU
www.timesnewroman.ro/it-stiinta/directorul-de-la-magurele-prins-cand-cocea-ardei-si-vinete-cu-laserul/
NOU
piei d’aici, drace! :)))))