Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
Tu si mexicanii/cubanezii/dominicanii (generic: hispanicii din State). Doar pe aia-i mai vedeam in Fire Island cite 10-15 in apa pina la briu culegind scoici. In timp ce americanii albi si negri beau bere pe mal (negrii) sau pe iaht (albii) hlizindu-se la ei…
A, io alb fiind, faceam exceptie: nu eram la bordul vreunei barcute… doar treceam si cascam ochii…
#15 NOU
damian
Am o experienta foarte neplacuta cu scoicile. Mi-am cumparat acum o luna un sfert de kg de scoici de la Auchan. Pot doar sa-ti spun ca am vomitat de la ora 2-4 seara intruna. De atunci nu m-ai mananc nevertebrate. Apropo reteta mea. Scoici de Chile(tara de origine) date prin faina prajite in ulei, iar la final le-am stropit cu mujdei si cu putina lamaie. Scoicile aveau o culoare portocalie, deci implicit si voma avea cam aceeasi culoare. Pofta buna!
#16 NOU
ARHI
damian, cel mai bun peste din bucuresti il gasesti martea si joia la metro baneasa
#17 NOU
Dragos Stefan
10 seri la rand in Grecia am mancat numai fructe de mare si peste, damblaua mea.
#18 NOU
scorojit
Arata de parca ai vomitat in ele.
#19 NOU
PlayActive
Asta imi aduce aminte cand am comandat o pizza big 5(cea mai mare) cu fructe de mare. Am zis sa incerc si eu o data in viata sa nu mor prost;avea creveti si tot felul de fructe de mare. Iti zic ca abia am reusit sa mananc un sfert din ea; restul am aruncat-o la gunoi. Macar n-am vomitat! 🙂
#20 NOU
damian
Locuiesc in mures, dar si aici este un Metro, dar nu prea il frecventez, iar cel mai bun peste dupa parerea mea este acela pe care il prinzi chiar tu insuti…. ai o satisfactie aparte.
#21 NOU
ARHI
damian, ai perfecta dreptate, dar in bucuresti unde sa prind scoici?
#22 NOU
pacopaco
Super, imi place. Nu pot rezista a nu-ti recomanda si eu ceva. Se ia o pereche de calamari, se curata, spala si se taie ineluse. Odata curatati ii treci prin faina si ii prajesti in ulei incins. Se pot manca cu, la alegere; zeama de lamaie, maioneza sau ketchup. Pofta buna 🙂
#23 NOU
Eilex
@damian – scoicile se testeaza inainte de preparare: se clatesc cu apa rece de cateva ori apoi ciocani fiecare scoica in parte. Alea care raman deschise se arunca pentru ca nu sunt indeajuns de proaspete. Am gasit instructiunile astea intr-o revista din Anglia in care erau multe retete cu fructe de mare.
Pot sa spun ca din cate stiu ai scapat usor, altii au ajuns la spital dupa ce au consumat scoici care nu erau proaspete.
@Arhi cred ca au fost delicioase, sa-ti fie de bine!
#24 NOU
snurfel
4 ore cu fundul in sus in apa culegand scoici,o ora curatat la ele,12 minute gatit, 2 minute mancat.
incredibil de bun
#25 NOU
Jalane
Al meu a vomitat de 5 ori in decurs de 6 ore si a facut 38,5 febra de la astfel de scoici de la Akolade (hotel Vega, Mamaia)… Nu mai zic pretul. Daca nici acolo nu poti avea incredere…
#26 NOU
ARHI
lol MAMAIA?? pai tocmai acolo nu poti avea incredere.
#27 NOU
Dragos Stefan
Mie imi place ca la mare la noi astia la terasa iti servesc peste cumparat din hypermarket, nu se mai obosesc sa-l cumpere de pescari care oricum nu se duc in larg sa pescuiasca.
#28 NOU
ARHI
Stefan, pescarii nu mai au voie sa pescuiasca in larg, trebuie sa plateasca impozit in avans pentru pestele pe care l-ar prinde. asa ca nu mai iese nimeni. multumeste-i lui boc
NOU
pff…ce pofta mi-ai facut.
Am plecat la metro
NOU
7 portii va rog, la sediul central Autocritic
NOU
pff dak imi pui o farfurie in fata crek incep sa vomit…nu suport:|
NOU
Ce urat poate sa arate :-& nu suport scoicile, asemenea.
NOU
delicios! mmmmmm 🙂
NOU
ce bine arata nu ne spui toata reteta si modul de preparare?de unde ai scoicile din super-market?
NOU
Genul asta de scoici am halit in Paris, erau ieftine si genialeeeeee…..Sosul de vin cu ceapa aia, doamneeeeee…
NOU
bamos a comer
NOU
Jocurica nu mananca asa ceva.
Prefer un piept de pui cu o salata de rosii/varza. Pofta buna, anyway!
NOU
uite măi frate şi cu laptopul tot lângă el 😉
NOU
imi plac scoicile
NOU
atâta doar, că te scoli nemâncat de la masa aia – în toată oala aia abia dacă ai 2 linguri de carne…
asta fiind spus, mi s-a făcut foame…
NOU
n-as pune asa ceva in gura nici picata cu ceara, nu-mi plac scoicile/fructele de mare/pestele. Dar asta este doar parerea mea. Buon appetito!
NOU
Tu si mexicanii/cubanezii/dominicanii (generic: hispanicii din State). Doar pe aia-i mai vedeam in Fire Island cite 10-15 in apa pina la briu culegind scoici. In timp ce americanii albi si negri beau bere pe mal (negrii) sau pe iaht (albii) hlizindu-se la ei…
A, io alb fiind, faceam exceptie: nu eram la bordul vreunei barcute… doar treceam si cascam ochii…
NOU
Am o experienta foarte neplacuta cu scoicile. Mi-am cumparat acum o luna un sfert de kg de scoici de la Auchan. Pot doar sa-ti spun ca am vomitat de la ora 2-4 seara intruna. De atunci nu m-ai mananc nevertebrate. Apropo reteta mea. Scoici de Chile(tara de origine) date prin faina prajite in ulei, iar la final le-am stropit cu mujdei si cu putina lamaie. Scoicile aveau o culoare portocalie, deci implicit si voma avea cam aceeasi culoare. Pofta buna!
NOU
damian, cel mai bun peste din bucuresti il gasesti martea si joia la metro baneasa
NOU
10 seri la rand in Grecia am mancat numai fructe de mare si peste, damblaua mea.
NOU
Arata de parca ai vomitat in ele.
NOU
Asta imi aduce aminte cand am comandat o pizza big 5(cea mai mare) cu fructe de mare. Am zis sa incerc si eu o data in viata sa nu mor prost;avea creveti si tot felul de fructe de mare. Iti zic ca abia am reusit sa mananc un sfert din ea; restul am aruncat-o la gunoi. Macar n-am vomitat! 🙂
NOU
Locuiesc in mures, dar si aici este un Metro, dar nu prea il frecventez, iar cel mai bun peste dupa parerea mea este acela pe care il prinzi chiar tu insuti…. ai o satisfactie aparte.
NOU
damian, ai perfecta dreptate, dar in bucuresti unde sa prind scoici?
NOU
Super, imi place. Nu pot rezista a nu-ti recomanda si eu ceva. Se ia o pereche de calamari, se curata, spala si se taie ineluse. Odata curatati ii treci prin faina si ii prajesti in ulei incins. Se pot manca cu, la alegere; zeama de lamaie, maioneza sau ketchup. Pofta buna 🙂
NOU
@damian – scoicile se testeaza inainte de preparare: se clatesc cu apa rece de cateva ori apoi ciocani fiecare scoica in parte. Alea care raman deschise se arunca pentru ca nu sunt indeajuns de proaspete. Am gasit instructiunile astea intr-o revista din Anglia in care erau multe retete cu fructe de mare.
Pot sa spun ca din cate stiu ai scapat usor, altii au ajuns la spital dupa ce au consumat scoici care nu erau proaspete.
@Arhi cred ca au fost delicioase, sa-ti fie de bine!
NOU
4 ore cu fundul in sus in apa culegand scoici,o ora curatat la ele,12 minute gatit, 2 minute mancat.
incredibil de bun
NOU
Al meu a vomitat de 5 ori in decurs de 6 ore si a facut 38,5 febra de la astfel de scoici de la Akolade (hotel Vega, Mamaia)… Nu mai zic pretul. Daca nici acolo nu poti avea incredere…
NOU
lol MAMAIA?? pai tocmai acolo nu poti avea incredere.
NOU
Mie imi place ca la mare la noi astia la terasa iti servesc peste cumparat din hypermarket, nu se mai obosesc sa-l cumpere de pescari care oricum nu se duc in larg sa pescuiasca.
NOU
Stefan, pescarii nu mai au voie sa pescuiasca in larg, trebuie sa plateasca impozit in avans pentru pestele pe care l-ar prinde. asa ca nu mai iese nimeni. multumeste-i lui boc