Fiți atenți aicișa.

O pensionară de 71 de ani a fost condamnată pentru deţinere de droguri de risc / Avea acasă pastile de Xanax și Alprazolam, peste rețeta indicată de medic/ Era diagnosticată cu tulburări de anxietate

Deținea drogurili, ca o nenorocită, da?

În noiembrie 2023, femeia a fost investigată pentru consum de droguri, după ce polițiștii au găsit, în urma unor percheziții mai multe pastile de Alprazolam și Xanax.

Să îmi explice și mie cineva, cu ce ocazie au ajuns polițiștii să facă percheziție unei femei de 71 de ani. Că nu înțeleg. Au primit o sesizare?

Polițiștii au găsit în total 60 de comprimate de Alprazolam și Xanax, iar procurorii DIICOT au constatat că femeia nu mai avea o prescripție medicală valabilă pentru pastilele găsite, ceea ce a dus la încadrarea juridică a cazului ca deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Deci avea două cutii de Xanax, la care nu mai avea rețetă. Iar polițiștii și-au făcut datoria. Și judecătorii au judecat.
Băi nene…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.