romani

Sursa NEWS.RO

Sigur, sunt absolut convins că acest distins cetățean a votat cu mândrie DA, la referendumul pentru familie, alături de Elena Lasconi, Clotilde Armand, Rareș Bogdan, Klaus Johannis, Ciucu, Ciolacu și restul de corifei, pentru a păstra unitatea ortodoxă a acestui popor măreț. Dar nu despre asta vorbim, vagi amici.

Ci despre…cum adică să îți violezi propriii copii? Știu că suntem într-o societate asaltată de violență și că asta citim, asta respirăm, cu asta suntem întâmpinați în fiecare zi. Mai-nainte citeam despre nush ce jaf armat urmat de crimă, la Sibiu, la Cluj unii se agitau cu cuțitele primprejur, lucruri de astea de finețe.

Dar fiți atenți, desfășurați-vă puțin în cap acțiunea.
Ai un copil, acum 15 ani. Se naște, vine acasă, ești relativ furios că nu e băiat, știai tu că nu trebuia să o iei pe proasta aia care nu e în stare să îți facă băieți (nu râdeți, cunosc personal oameni care gândesc așa iar unul din ei a fost tatăl meu vitreg), dar o primești acasă, că na, ce o să zică lumea, doar nu o să le arunci pe ușă afară.

O perioadă destul de lungă nu bagi în seamă copila. Să o bage în seamă cine a făcut-o fată, nu tu (again, i know people, e profund real). Dar pe la 1 an și ceva, începe să meargă, bălăbănindu-se, cu mânuțele întinse spre tine, zicând peltic TA-TA și simți, brusc, ceva în piept, ca o căldură, ceva similar cu ce ai simțit prima dată când ai terminat în nevastă-ta, dar fără să termini, doar îți place. Crezi că ai început să o iubești.

Și trece timpul, trec anii. Acel prim sentiment s-a mai temperat, dar e tot acolo. Știi că e puiul tău, seamănă cu tine la toate leit și e la fel de a dracului, de aia ești obligat să îi mai dai câteodată un dos de labă peste bot, ca să știe unde îi e locul. Tu ești un părinte responsabil și vrei să o educi cum trebuie, nu să ajungă o pramatie, ca restul curvelor din sat. O mai pui și la muncă acum, că doar casa aia nu se ține singură. Și e pentru ea asta, că asta e soarta femeii și trebuie de mică să fie învățată cu munca grea și să țină suferința în ea.

Și au mai trecut anii. Fata ta s-a schimbat. Are, în piept, primii muguri de femeie. I-a venit și beleaua aia de câteva zile a femeilor, că acum trebuie să dai și bani pe tot felul de invenții străine, că femeile azi nu mai pun cârpe, așa cum a lăsat dumnezeu și cum făcea mumă-ta, pe care ai prins-o în grajd când a scos un șomoiog roșu dintre picioare și ai întrebat-o ce e aia și ți-a dat peste cap cu coada de la lopata cu care rânea la vacă, așa cum era ea, în curul gol și cu fusta ținută sub barbă.

A venit aseară mai tâîrziu acasă, a trebuit să mulg eu vaca, curva dracului. Seamănă cu mă-sa. Cine știe pe unde a umblat și ce face. O să mă facă de râs în sat, la nuntă. Ce cearceaf le arăt eu oamenilor, cu ce, dacă curva asta umblă de acum cu dârlăi din sat? Ești beat, din cauza lor ești beat, din cauza lor bei în fiecare zi, că nu mai poți de atât amar cât ai în tine. Ai bătut-o pe proasta aia de nevastă-ta, iar era mâncarea rece, inca nu a invatat cand vii tu de la crâșmă.

Ute-o și pe curva mică, intră pe ușă. Iar a venit târziu. Iar a venit cu ăla. Mâine te duci puțin la tacsu, că dacă nu îi rupe el picioarele, i le rupi tu. Doamne, cum mă face de râs plodul ăsta, cu ce am greșit eu de mă pedepsești așa, să stau în casă cu curve. Dar nu, lasă, că nu mai ține, o înveți tu minte.

Și începi să îi dai. Îi dai întâi un pumn în burtă, poată îi strici acolo ceva și nu mai fată și ea altul ca ea. Potop de pumni, ploaie de palme, cade la pământ, îi dai șuturi, o apuci de haină să o ridici și se rupe tricoul și rămâne dezbrăcată, curva dracului. Și nu are sutien. Lasă că o înveți tu minte.

Și aici se rupe filmul pentru mine, autorul. Mintea mea nu poate merge mai departe, logica mea împietrește și inima decide că nu ar putea suporta nici măcar să își imagineze așa ceva. Cum adică, să violezi, să faci sex cu copilul pe care tu l-ai făcut, tu l-ai ținut în brațe când era cât o pâine, care a făcut primii pași cu tine de mână? Cum să poți să…nu, nu pot să scriu, pentru că imaginația mea refuză să meargă acolo, efectiv mă lovesc de un zid material în minte.

Cum? Deci cum?

Later edit: Și încă ceva fin, abia ieșit.

Screenshot 2023 11 17 at 11.23.31

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.