Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
@arhi, Probabil că era comprimat şi la rezoluţie mai mică. Un clip de trei minute filmat în HD şi scos în AVI, a stat la încărcat o zi întreagă fără niciun rezultat.
No, cu melodia aia pe fundal un astfel de video face toti banii. GG Arhi!! 😀
#13 NOU
Lucifer
te cam acoperea muzica la un moment dat…sonor ma refer…ca fizic e o provocare 🙂
Esti urmatorul Radu Anton Roman 🙂 Te astept sa ne prezinti un miel haiducesc la groapa de lut
Asteptam si un video in acre sa ne prezinti cum faci tu sarmalute 🙂
Ps: Ce camera detii ?
#23 NOU
ARHI
sony
#24 NOU
Radu-Mihai
I`m a garlic fan too! 🙂
Imi esti dator cu o tastatura sau macar o portie de chiftele pentru ca tocmai am scurtcircuitat-o (de la bale) pe cea mai noua si acum scriu de la aia veche. In fine… stiu ce-o sa gatesc sambata.
Bale, am in gura baleeeeee.
Frateeeee, ce bine arata !
Sa-ti fie de bine.
#31 NOU
thatguy
reteta noua
” chiftele batute ” a la arhi
=)
#32 NOU
gylda
in locul tau as avea grija cu traiectoria filmuletului.cu sortul ala de bucatarie pe bustul gol…..hmmm…tare mi-e frica sa n-ajungi pe site-uri xxx la categoria “fantezii”
i-ai dat material de distractie lui badea pentru cel putin 100 de ani =))
super tare materialul. imi place …
#39 NOU
geany
bravo, tinere!
si eu ma misc cu talent in bucatarie, iar chiftelele sunt un evergreen.
mai merg si marinate, ofcors, cu sos rosu, grosut, cu piper boabe si foi de dafin.
sfat – sper sa nu fie bai ca e reclama, dar, pe langa pranzul din caserola, vezi si cevabun.ro.
eu am incercat 4-5 chestii de acolo si au iesit demential.
recomand ciulamaua de pui cu ardei copti si mamaliguta.
sotia a zis ca bagam la congelator ceapa verde, sa facem ciulamaua si cand dispare de pe piata leguma asta esentiala.
gospodina din tine a iesit la iveala 🙂 oricum tare ideea, ai putea sa pui in fiecare sfarsit de saptamana cate o reteta ca oricum nu prea stim ce sa mai gatim
Un adevarat testimonial construit dupa cele mai bune reguli de comunicare. Imi aduci aminte de Andrew Zimmern si emisiunile sale extraordinare legate de bucataria lumii. Cred ca ar trebui sa faci din asta o regula la tine pe blog…. Felicitari !
trecand peste partea cu “grasutul jovial” din video, chifetele alea intrevar sunt geniale … femeia mea le face la fel … ca-i e humoreanca din bucovina :)) … iar pentru mine constantea de cand m-o facut mama … este un deliciu, mai ales daca le face si un sos :)) …
Off @ahi fizicul tau de invidiat este din cauza consumului de “paine imbuteliata” sau mancarea de bucovina :)))
Eu cand v-am spus ca BARBATII sunt cei mai buni BUCATARI (si cei mai buni in general la orice), ati strambat din nas. Femeile sunt un dezastru in bucatarie. Te omoara cu zile. Femeie in bucatarie=Holocaust culinar.
vad ca s-a ales prafu’ de rezolutia aia de anu’ nou! hai ca nu mai e mult si facem alta, ehh?
#62 NOU
sumomanu
cu ocazia asta ne-am clarificat si cu cele 120 de kile de muschi …
#63 NOU
gwrb
in ce basina de apartament obosit sta fraierul asta, cu calorifere d-alea explodate de pe vremea lui ceasca… asa se intampala cand esti blogger muist boschet si ti-e lene sa mars la munca sa castigi un ban muncit, nu din gargara si balacareala pe blogurile astea care te costa 60 de oiro pe an sa le intretii… muie boschetareeeeeeeeeeeeeeeeee!
ai zis de vreo trei ori ca gustul e fraged.
cum asa?
textura e frageda
gustul e dulce sau ma-sa pe ghIatza, in orice caz nu fraged sau molcutz
daca mai puneai si o fustaciune de indian sa fii cam complet naked …invartind carnuri era futere
btw – asa sunt chiftelele normale , bune si cu simt
ca-s bucovinene , ca-s japoneze ….who gives a fuck
este bune ? este
si cu un mujdei imperial….ooooaaaaaaaauuu
nu stiu daca stii reteta de mujdei imperial
e din ardeal
i-l mananci pe paine
iti zic alta data cand faci un pui la rotisor-
lasa piele acolo!
Musai trebuie sa zic mai multe, desi cu intarziere. O sa le insir punctual ca sa nu uit sirul.. :)))
1. Daca ai fi avut un zvac in tine, daca ii zambeai usturoiului sau carnii, ma rog… daca faceai mai cu chef toate astea si cu zambetul pe buze, si nu cu sictirul ala, aproape ca as fi zis ca esti viitorul Radu Anton Roman al Romaniei. Dar nu e timpul pierdut!
2. Apai mai Arhi mai, bine ma…. te scarpini in cap cand gatesti??? Bine, te-ai spalat tu pe manute ca sa arati ca esti ok, dar parul, ce facem domle cu parul? Ramane gelat cu grasime si mirosind a usturoaie :)))
3. Desi a mai remarcat cineva, mentionez doar la punctul 3 ca ESTI TARE NENE! Esti primul om pe care il vad curatind usturoiul cu mana si doar cu mana, fara cutit!!! 🙂
4. Ai exagerat pe unele locuri, te-ai repetat prin altele, dar e un post hai sa zic interesant si nu altfel, si tragand linie si adunand, da cu plus. Bravo!
5. ma intreb cati din comentatorii de pe blogul tau, in afara de bucatari, ar fi avut curajul sa faca un film cu ei la bucatarie cu sortul pus si alea alea…
#75 NOU
Momo
@gwrb: tie nu ti-a zis nimeni ca te iubeste, asa e?:)))))
#76 NOU
ARHI
cred ca tatal sau l-a cam abuzat in copilarie
#77 NOU
Rodica
Supertatic! Felicitari!
Si mie imi place sa gatesc.
La chiftele nu pun intotdeauna cartofi, dar si chiftelutele mele ies bune si dispar instantaneu din castron.
Uneori le tavalesc prin faina, alteori cu ulei.
Ce fericire sa ai un sot care stie si vrea sa gateasca pentru familie. Felicitari!!!
NOU
16 min şi 34 sec, pe Trilulilu!!! Cred că a durat o săptămână upload-ul!
NOU
O da! Super Arhi cooking ;))
NOU
1 minut jumate uploadul si 18 minute renderingul
NOU
@arhi, Probabil că era comprimat şi la rezoluţie mai mică. Un clip de trei minute filmat în HD şi scos în AVI, a stat la încărcat o zi întreagă fără niciun rezultat.
NOU
e la 640×480, din pacate nu am cu ce sa filmez HD
NOU
oooooooooooo, îmi plac chiftelele şi bravo ţie pentru că ştii să găteşti. arhisoţia este salvată 😉
NOU
:)) credeam ca eu sunt singurul care gateste asa. ma refer la echipament :))
NOU
dragos, a real man always cooks naked
NOU
ne anunti subtil c-o sa fi tatic?:)
NOU
kodeina, cine stie, viata e vasta
NOU
Cel mai adorabil grasun, imho, e tiranul meu: www.imacandi.net/sin/blog/
da’ si tu esti simpatic ;))
NOU
No, cu melodia aia pe fundal un astfel de video face toti banii. GG Arhi!! 😀
NOU
te cam acoperea muzica la un moment dat…sonor ma refer…ca fizic e o provocare 🙂
Esti urmatorul Radu Anton Roman 🙂 Te astept sa ne prezinti un miel haiducesc la groapa de lut
NOU
Esti bucatarul perfect. Chel (fara par in mancare), burtos (face mancarea buna), si pui video-uri pe net (inveti si pe altii).
Bravo grasane !
NOU
Interesant mod de preparare, mertia incercat.
NOU
Aceeasi problema ca si Lucifer: frumoasa melodie, dar ce frumos era sa inteleg tot ce povestesti tu acolo…
NOU
Dar ce ai cu mititeii, nostrii. Astia chair sunt romanesti, au fost inventati ca benzina si berea neagra adica din greseala 😀 .
NOU
@kodeina Din câte ştiu eu, Arhi este deja tătic!
NOU
Bravo, frate! În sfârșit o persoana care curăță usturoiul cu mâna…fără cuțit.
NOU
Deci…aaaa….sarmalele cum le rulezi? si cum le intorci foaia de varza/vita de vie inauntru?
NOU
poate, zic poate, o sa fac si un video cu sarmale:))
NOU
Asteptam si un video in acre sa ne prezinti cum faci tu sarmalute 🙂
Ps: Ce camera detii ?
NOU
sony
NOU
I`m a garlic fan too! 🙂
Imi esti dator cu o tastatura sau macar o portie de chiftele pentru ca tocmai am scurtcircuitat-o (de la bale) pe cea mai noua si acum scriu de la aia veche. In fine… stiu ce-o sa gatesc sambata.
NOU
astea nu-s parjoale? specific ca nu am stat sa vad tot clipul din lipsa de timp 😛
NOU
Stii ce lipseste ?!?!
Tatuajul de pe bratul stang!!!!
Ar fi mers! 😀
NOU
Arhi, mi-aduci aminte de bancu’ cu bucataru’ ciung! :-))
NOU
Al naibii, stiam ca toti barbatii buni sunt luati 🙂
NOU
Nu ai spus cata carne pui. Nu de alta, dar urmeaza sa ma mut de la camin, si trebuie sa stiu sa fac chiftele comestibile 😛
NOU
Bale, am in gura baleeeeee.
Frateeeee, ce bine arata !
Sa-ti fie de bine.
NOU
reteta noua
” chiftele batute ” a la arhi
=)
NOU
in locul tau as avea grija cu traiectoria filmuletului.cu sortul ala de bucatarie pe bustul gol…..hmmm…tare mi-e frica sa n-ajungi pe site-uri xxx la categoria “fantezii”
NOU
Mamaliguta cu branza si cu smantana. Asta nu e romaneasca?
NOU
Te pricepi grasunule 🙂
Imi place sortul tau cu Super DAD.
Bravo.
NOU
Buna treaba! 🙂 Spor la gatit in continuare!
NOU
Ismail nu aveam blender.. Ismail nu aveam nici curent la corabia.. 🙂
NOU
koshbo, existau masini manuale de tocat
NOU
i-ai dat material de distractie lui badea pentru cel putin 100 de ani =))
super tare materialul. imi place …
NOU
bravo, tinere!
si eu ma misc cu talent in bucatarie, iar chiftelele sunt un evergreen.
mai merg si marinate, ofcors, cu sos rosu, grosut, cu piper boabe si foi de dafin.
sfat – sper sa nu fie bai ca e reclama, dar, pe langa pranzul din caserola, vezi si cevabun.ro.
eu am incercat 4-5 chestii de acolo si au iesit demential.
recomand ciulamaua de pui cu ardei copti si mamaliguta.
sotia a zis ca bagam la congelator ceapa verde, sa facem ciulamaua si cand dispare de pe piata leguma asta esentiala.
NOU
pardon, cu mamaliga!
NOU
=))) cand am vazut ce e pe halat era sa-mi crape stomacul de la ras. gg
NOU
La ora asta matinală 🙂 mi-ai făcut o poftă nebună de chiftele. Recunosc că e cel mai tare video-cooking pe care l-am vazut. Pofta bună!
NOU
cred ca ai umilit vecinii cu mirosul 🙂
NOU
da’ usa la apartament ai lasat-o deschisa sa se aeriseasca in timp ce gateai?
NOU
Parca esti o bunica ce gateste :))
NOU
mie imi plac emotiile din glas..
NOU
@sys: nu sunt luati ci doar trebuie modelati 😀
NOU
tu o sa fii un bunic pe cinste
NOU
gospodina din tine a iesit la iveala 🙂 oricum tare ideea, ai putea sa pui in fiecare sfarsit de saptamana cate o reteta ca oricum nu prea stim ce sa mai gatim
NOU
mamaliga
NOU
🙂 misto postul, eu stiu si de Kofta de la indieni care e alta versiune de chiftea.
Vad aici ca o gramada de alte tari au si ele versiunile lot en.wikipedia.org/wiki/Kofta
NOU
@andrei ia vezi cate ceva despre mamaliga en.wikipedia.org/wiki/Polenta
NOU
Un adevarat testimonial construit dupa cele mai bune reguli de comunicare. Imi aduci aminte de Andrew Zimmern si emisiunile sale extraordinare legate de bucataria lumii. Cred ca ar trebui sa faci din asta o regula la tine pe blog…. Felicitari !
NOU
trecand peste partea cu “grasutul jovial” din video, chifetele alea intrevar sunt geniale … femeia mea le face la fel … ca-i e humoreanca din bucovina :)) … iar pentru mine constantea de cand m-o facut mama … este un deliciu, mai ales daca le face si un sos :)) …
Off @ahi fizicul tau de invidiat este din cauza consumului de “paine imbuteliata” sau mancarea de bucovina :)))
NOU
Thare si mie chiar daca am 17 ani imi place foarte mult sa gatesc :X bravo Arhi. Asta barbat doamnelor sariti pe el (daca nu este insurat) 😛
NOU
aaaa…. nu
NOU
Eu cand v-am spus ca BARBATII sunt cei mai buni BUCATARI (si cei mai buni in general la orice), ati strambat din nas. Femeile sunt un dezastru in bucatarie. Te omoara cu zile. Femeie in bucatarie=Holocaust culinar.
NOU
Poate ne prepari si baclava :X
NOU
Esti.
NOU
Super ok. Da` chiftele cand ne dai? :)))
NOU
vad ca s-a ales prafu’ de rezolutia aia de anu’ nou! hai ca nu mai e mult si facem alta, ehh?
NOU
cu ocazia asta ne-am clarificat si cu cele 120 de kile de muschi …
NOU
in ce basina de apartament obosit sta fraierul asta, cu calorifere d-alea explodate de pe vremea lui ceasca… asa se intampala cand esti blogger muist boschet si ti-e lene sa mars la munca sa castigi un ban muncit, nu din gargara si balacareala pe blogurile astea care te costa 60 de oiro pe an sa le intretii… muie boschetareeeeeeeeeeeeeeeeee!
NOU
@gwrb: Dacă nu ar fi și români ca tine nu am mai avea trafic :))
NOU
nu esti
NOU
Esti numai bun de insuratoare…iti sugerez sa pui un anunt in care sa te vinzi pe blog….sa vezi care ‘fumeie’ da mai mult 😀
NOU
kill that bill
NOU
qwrb mai bine te abtineai de la comentariu… Se vede ca esti un smecher ratat.:|
NOU
sau doar un ratat:))
NOU
Azi fac chifele ,clar 😀
NOU
ai zis de vreo trei ori ca gustul e fraged.
cum asa?
textura e frageda
gustul e dulce sau ma-sa pe ghIatza, in orice caz nu fraged sau molcutz
daca mai puneai si o fustaciune de indian sa fii cam complet naked …invartind carnuri era futere
btw – asa sunt chiftelele normale , bune si cu simt
ca-s bucovinene , ca-s japoneze ….who gives a fuck
este bune ? este
si cu un mujdei imperial….ooooaaaaaaaauuu
nu stiu daca stii reteta de mujdei imperial
e din ardeal
i-l mananci pe paine
iti zic alta data cand faci un pui la rotisor-
lasa piele acolo!
NOU
min 05:55 🙂
NOU
Ce om calm sunteti!
NOU
Musai trebuie sa zic mai multe, desi cu intarziere. O sa le insir punctual ca sa nu uit sirul.. :)))
1. Daca ai fi avut un zvac in tine, daca ii zambeai usturoiului sau carnii, ma rog… daca faceai mai cu chef toate astea si cu zambetul pe buze, si nu cu sictirul ala, aproape ca as fi zis ca esti viitorul Radu Anton Roman al Romaniei. Dar nu e timpul pierdut!
2. Apai mai Arhi mai, bine ma…. te scarpini in cap cand gatesti??? Bine, te-ai spalat tu pe manute ca sa arati ca esti ok, dar parul, ce facem domle cu parul? Ramane gelat cu grasime si mirosind a usturoaie :)))
3. Desi a mai remarcat cineva, mentionez doar la punctul 3 ca ESTI TARE NENE! Esti primul om pe care il vad curatind usturoiul cu mana si doar cu mana, fara cutit!!! 🙂
4. Ai exagerat pe unele locuri, te-ai repetat prin altele, dar e un post hai sa zic interesant si nu altfel, si tragand linie si adunand, da cu plus. Bravo!
5. ma intreb cati din comentatorii de pe blogul tau, in afara de bucatari, ar fi avut curajul sa faca un film cu ei la bucatarie cu sortul pus si alea alea…
NOU
@gwrb: tie nu ti-a zis nimeni ca te iubeste, asa e?:)))))
NOU
cred ca tatal sau l-a cam abuzat in copilarie
NOU
Supertatic! Felicitari!
Si mie imi place sa gatesc.
La chiftele nu pun intotdeauna cartofi, dar si chiftelutele mele ies bune si dispar instantaneu din castron.
Uneori le tavalesc prin faina, alteori cu ulei.
Ce fericire sa ai un sot care stie si vrea sa gateasca pentru familie. Felicitari!!!
NOU
Nota 10 reteta asta…e prima data cand fac si mi-au iesit niste chiftele beton…nici nu credeam sa iasa asa de bune si gustoase…