Mai țineți minte când v-am zis ca partidul lui Dacian Ciolos, partid care se poate lauda cu 2 lucruri, a distrus USR din interior si nu a participat niciodata singur la alegeri, ci doar a calarit sansele altui partid, este in cautarea unei alianțe, altfel nu avem coledzi pentru Dacian, si daca nu e coledzi, atunci nu e bine.

O delegație a REPER se află, la ora transmiterii acestei știri, în biroul din Modrogan al liderului PNL, Nicolae Ciucă, conform imaginilor transmise de Digi24.
Copreședintele REPER Dragoș Pîslaru și deputatul REPER Nicolae Teniță au ajuns la sediul central al PNL în urmă cu mai puțin de o jumătate de oră și au urcat în biroul lui Ciucă.

Ciolos vrea puternic si daca vrea Ciolos, ne aliem si cu inamicul, ca parca PNL era inamicul, nu? Si vad ca si lui Tenita i-a placut sa o frece in parlament, initiind legi despre masinile la semafor si insectele din parbriz, pe langa niste vizite in Taiwan.

Later edit:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.