Acum mulți ani, pe când fratele meu își plimba maiestuosul posterior pe vase de croazieră, fiind ditamai directorul de cazino, s-a gândit că vrea să îl aștepte acasă o mașină, ceva drăguț, micuț, cu care să se plimbe în alea 3 săptămâni pe an, când vine acasă.

Așa că a trimis acasă 25 000 de euro și i-a zis lui taică-miu să îi cumpere un ceva drăguț, de banii ăia. Se întâmpla prin 2010, prețurile erau, încă, decente. Și ce face tata, om strângător? Îi cumpără un clio nou și restul de bani îi pune deoparte. Nu ai nevoie de mai mult de atât, își face treaba bine, consumă puțin. Fix ce îl interesa pe frate-miu, care câștiga un pic peste 10k lunar, după taxe. Long story short, la gogoloiul ăla de mașină, ca să urci dealul de la Dedulești, trebuia să îi oprești aerul condiționat, altfel nu avea forță.

Mă uit la toți experții ăștia ad-hoc în aere condiționate, de pe internet, care îți explică cum un 9000 e tot ce vrei într-o casă și că e mai mult decât suficient.
Dacă vă instalați un aer condiționat la un apartament normal, nu neapărat Militari Residence, vreți să vă puneți un aer puternic. Mai exact, aveți nevoie de un aer conditionat 18000 btu, chiar dacă vi se pare mult, conform tradiției locale.

un aer condiționat puternic răcește suprafața într-un timp mai scurt, pentru că, evident e mai puternic. Astfel, funcționează mai puțin timp în sarcină, consumă mai puțină electricitate, deci costuri mai mici, în timp, autând la recuperarea investiției. În general, când se montează un aer, se montează la propria casă. Nu vă zgârciți când e vorba de casa și confortul vostru.

Posibil ca data viitoare să discutăm și de branduri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.