Știți aia cu mâncarea e veselie, dat băutura-i temelie? Pentru că vine Paștele, cred că e cazul să începem să punem temelia aia bună alături de cele cuvenite și să începem să luăm FineStore la bani mărunți, să vedem unde ajungem, nu de alta, dar ofertele și prețurile sunt absolut imbatabile de către oricine.

Pentru că FineStore nu vă lasă la greu, știm toți cât de greu e pentru creștinul român de Paște, are și anume oferta Easter Deals, din absolut toate categoriile. Și pentru că o ofertă nu vine niciodată singură, avem și codul EASTER5M, care vă aduce 5% reducere în plus, la orice comandă, pentru azi, 23 Aprilie și mâine. Ce să ceri mai mult?

Păi, uite, dacă cumpărați un produs marcat cu Magic Easter, puteți câștiga una din cele 100 de sticle de Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC 0.75L. Și ce vine este… Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC 0.75L este o alegere înțeleaptă pentru iubitorii de vinuri rafinate și pline de caracter. UN vin italian care impresionează cu bogăția sa aromatică și cu echilibrul subtil dintre dulceața fructelor și profunzimea notelor condimentate.
Întruchipând esența soiului Primitivo din regiunea Manduria din sudul Italiei, acest vin emană arome intense de fructe de pădure coapte, precum cireșe negre și mure, însoțite de accente subtile de vanilie și scorțișoară. Un gust catifelat, pentru o experiență senzorială complexă și plăcută.

Cu un caracter puternic, dar elegant, Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC 0.75L este perfect echilibrat, cu taninuri moi și o aciditate bine integrată. Vinul e produs în cantități mici numai în anii de recoltă buni, strugurii sunt culeși manual iar macerarea este una îndelungată, pe coji proprii. După încheierea procesului de fermentație, vinul este extras în butoaie și învechit o perioadă lungă de timp pentru a căpăta profunzime, structură și echilibru. Este un vin care se potrivește de minune cu mâncăruri consistente și condimentate, precum carne de vită la grătar, friptură de miel sau brânzeturi bine maturate. Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC 0.75L aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei mese festive sau momente de relaxare alături de cei dragi.

Ca de obicei de la prietenii de la Finestore, surprize în plus vin pe mail, abonați-vă la Newsletter, pentru că e posibil să vină ce nici nu vă așteptați. Oferta e disponibilă și în magazin, dacă ești din București, ești așteptat la depozit sau direct în magazin. Și știți cum e, o cumpărătură făcută din timp este egală cu un timp pe care nu îl mai pierzi aiurea prin trafic. Iar ca ultimă variantă, vă puteți ridica direct comenzile din depozit sau din magazin. Deși, practic, la ce ofertă e, faptul că transportul e gratuit la peste 199 de lei deja devine exagerat de atractiv. Nu vă zic, doar vă spun, stocurile se termină, cumpărați-vă ce aveți nevoie din timp, mai bine să plângă alții decât să plângeți voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.