Sunt casatorit, o iubesc, am trei copiii cu ea si o insel de 14 ani cam de 20-25 de ori pe an. Sau mai bine zis o inselam fiindca m-am hotarat in urma cu ceva vreme sa ma opresc.

Totul a inceput pe mirc acum ceva vreme.Mai tineti minte cum era? Nu stiai de unde e,cum arata…nici macar daca e fata de-adevaratelea.Bateai campii, vrajeai si cam pe-acolo ramanea.Asta faceam si eu, doar ca dupa ce ajugeam pe “mess” si tipa vedea ca arat decent dupa ce se convinsese deja ca am ceva in cap accepta foarte usor sa ne vedem.Ceea ce m-a ajutat initial pe langa faptul ca fizic eram ok, era si faptul ca nu doream neaparat sa fut.Nu, niciodata nu a fost pornit strict pe treaba asta si intotdeauna am fost ok cu ideea ca e posibil sa nu fut in seara aia.De multe ori nici nu am futut. De cele mai multe ori insa, da.

Am cunoscut tot felul de tipe : tinere,milfe,destepte, proaste,divortate,maritate, you name it, i fucked it.Nu am fost nici pretentios.Singurele conditii erau ca tipa sa fie slaba sau la limita, sa fie curata si asta se rezolva in 99% din cazuri alegand femei dintr-o clasa sociala decenta si sa nu adorm langa ea (sau sa vreau sa fug de-acolo) dupa ce terminam. Voit, am ales mereu femeile usor impresionabile.Eu, aratos, destept, cu bani, ele…nu neaparat.Nici nu am incercat vreodata sa agat vreo femeie “greu de cucerit”.

Daca in conversatia online, in primele 10-15 minute,dupa ce strecuram o aluzie sexuala sau ideea ca eu NU vreau nicio relatie stabila ci doar sa ma distrez, tipa incepea sa-si apere interesele “serioase”, inchideam fereastra si scriam alteia.Devenise un soi de vanatoare tampita si fara sens fiindca niciodata nu am ridicat stacheta mai sus, nivelul de dificultate.Mereu scenariul a fost acelasi : accesam o platforma de cunoscut femei online, scriam catorva, cu unele incepea o conversatie, eliminam tipele neeligibile si de obicei ramaneam cu una singura care : arata ok, locuia singura sau nu avea vreun stres sa mergem la un hotel si la “mi-as dori sa fac dragoste cu tine” raspundea cu “si eu”.

Am facut si deplasari. Cel mai departe am fost la Focsani. Trista alegere cand te intorci acasa aia 200 si ceva de km si te intrebi de ce dracu ai mers fiindca tipa aia nu avea nimic special. Era ca un drog si eu mi-l administram in doze mici, usor de tolerat si compatibile cu o viata de altfel 100% normala.

Viata mea in rest a fost una buna.Am avut noroc sa intalnesc femeia pe care sa o pot iubi si careia sa-i raman fidel emotional aproape 15 ani, cu care sa pot face copiii si sa ii cresc si sa imi placa sa fac asta, am facut afaceri, mi-am facut casa, mi-am luat SUV, am devenit cunoscut si apreciat in ceea ce fac…Niciodata sotia mea nu a banuit sau nu s-a gandit macar ca eu as face chestia asta atat de des. In ultima perioada devenisem atat de “lenes” incat alegeam doar tipe care se puteau intalni pe timp de zi: profesoare, tipe care din diverse motive lucrau in ture, maritate care si ele doar ziua puteau..etc.

De ce mi-e rusine de povestea asta? Fara indoiala multe si-au dorit ca si mine…un futut si gata.Dupa toate normele, eu sunt genul de barbat care fute bine.Stiu sa fac tot ce trebuie ca sa ajunga o femeie capabila de orgasm, la orgasm.Multe au fost chiar impresionate si-au indeplinit fantezii, au experimentat chestii SF pentru ele pana la mine, s-au dezinhibat. Multe mi-au multumit. Multe insa, probabil s-au simtit folosite.

Am fost contactat la ceva vreme dupa, de cate o femeie care pur si simplu ma intreba “ce mai fac” iar eu, marlanul de mine nici macar nu raspundeam. Erau femei pe care dupa ce le-am futut le-am sters de pe lista. Nu imi doream sa repet, nu aveau ce sa-mi ofere dupa ce se consumase chestia initiala, aia cu care ma drogam eu. Pe unele care pe parcurs incepusera sa dea inapoi, in dorinta mea de a-mi demonstra abilitatile de Don Juan le-am mintit, altora le-am facut promisiuni…Erau oameni ca si mine care aveau suflet, dorinte,asteptari si trairi si eu mi-am urmarit scopul egoist. Era ok daca ziceam din start ca doar asta vreau si isi asumau si ele. Dar uneori nu am facut-o si nu sunt mandru de asta.

Da, omul isi doreste in viata mai mult. Probabil de la departare fac parte din cei 5% barbati din tara asta. Fizic, financiar, profesional, etc. Au fost femei care obiectiv mi-au explicat ca nu pricep ce naiba vreau de la ele si nu doresc sa ma vada. Sunt mult peste standardul lor si ele stiu ce gen de barbat pot sa PASTREZE alaturi. Majoritatea insa spera la mai bine. S-au gandit ca dupa o sumedenie de barbati mediocri care din diverse motive nu aveau ce aveam eu, a aparut in sfarsit printul pe cal alb si lucrurile vor fi misto de-atunci incolo. Printul a futut si a plecat. Nu a mai raspuns apoi nici macar la “ce mai faci?”.M-am amagit uneori gandindu-ma ca le-am oferit o lectie….nu stiu.

Cel mai de rahat m-am simtit cand am fost in “deplasare” undeva prin Dambovita sa fut o profesoara. Asta avea fantezia de a face sex intr-o padure. Si mie mi se parea misto ideea asa ca, desi renuntasem de la o vreme la deplasari, m-am hotarat sa o fac. Tipa, foarte modesta, draguta foc, 30 si ceva, divortata, era in culmea fericirii. Viata ei se derula intr-un orasel de provincie foarte prafuit si fara niciun viitor, predand limba si literatura Romana unor copii de liceu.

Pozele ei pe facebook erau doar cu copiii aia in excursii, la baluri de boboci, etc. Tin minte ca s-a suit in masina mea si avea impresia ca e intr-un OZN. Se uita in jur si intreba ce face fiecare buton. Era imbracata saracacios si isi daduse cu prea mult deodorant ieftin…I-am tras-o in padure, si dupa asta s-a asezat la pieptul meu si nu se mai dezlipea de mine. Eu vroiam sa plec si nu stiam cum sa ii explic ca eu am venit doar sa fut si am treaba inapoi acasa.Am si o atitudine tampita, care se muleaza pe ce personalitate cunosc. Ea era infantila si nevinovata asa ca am ars-o si eu de treaba si foarte prietenos.

M-a rugat pe ocolite si cu mare teama in glas (dar mare dorinta deasemenea) daca as vrea sa o insotesc la balul de absolvire al clasei unde era diriginta.Am mintit-o ca mi-ar face mare placere si daca am timp, cu drag voi ajunge la balul acela. M-am simtit ca un rahat. Am reusit sa plec in cele din urma invocand treburi urgente la Bucuresti ,a dus-o acasa si ea a fost ultima tipa pe care am mai futut-o extraconjugal. Deasemenea ea a fost prima careia i-am raspuns mereu (si acum o fac) la “ce mai faci?” si m-am eschivat foarte bine la faza cu balul. M-am dus efectiv la o nunta unde nu aveam niciun chef sa ma duc doar ca sa postez de-acolo, sa vada tipa ca am fost la nunta, si de-aia am lipsit de la balul ei. I-am trimis si o cutie mare cu un parfum dragut, ceva tzoale dragute masura ei, o pereche de pantofi…nu stiu, am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa spal cat de cat sentimentul ala de rahat ca pentru o nevoie foarte degeaba m-am jucat cu visele si sperantele unui om.

Stiti ce este cel mai de rahat? nici macar nu imi lipseste.Nu fumez, dar am prieteni fumatori care daca nu fumeaza trei ore innebunesc. Asa credeam ca am si eu : un viciu. Ma autointitulam “curvar” si mi-era clar mie insumi ca sunt dependent si …asta este. In egoismul meu, pentru a-mi lua doza, fac de toate. Nu, nu eram dependent se pare. Era doar o chestie pe care ma pricepeam bine sa o fac si am facut-o de sute de ori. Daca stau sa ma gandesc bine nici macar nu a fost cine stie ce skill…pur si simplu aratam mai bine decat ce puteau gasi in mod normal femeile astea.
Nu, nu am luat nicio boala.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.