Nu sunt neapărat uimit de cantitatea de fraieri care pierd zeci sau sute de mii de lei pe fakeurile alea cu Esca, Johannis sau Esca recomandând nuștiuce firmă de trading care să le vândă acțiuni Hidroelectrica. Oameni inculți, analfabetism și nu doar funcțional, masiv. Nu sunt uimit nici de faptul că autoritățile nu au ce să le facă și nici nu prea se înghesuie să facă ceva. Cel mai probabil din banii ăia ajung și niște șpăgi la ei.

Sunt uimit, totuși, de câți oameni cu acces la internet sunt păcăliți de schemele astea. Adică ai presupune că, dacă nu te duce capul, măcar ai citit un singur articol despre scamuri pe internet. Sau că ai o urmă de respect pentru banii tăi. Sau că ai un minim de logică, gen scamul de mai jos și să înțelegi că nimeni nu e tâmpit să îți vândă ție o mașină de făcut bani, doar din bunătatea inimii, în loc să dea drumul la 1000 de instanțe de roboți de trading, din confortul căminului conjugal și să câștige câteva milioane pe zi.

Dar, iată, poți fi uimit de multe….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.