Nigel Farage mi se pare exemplificarea cea mai bună că oamenii, ca grup, sunt niște cretini, indiferent de țară, loc, religie sau educație (uitați-vă la USR, dacă vreți demonstrația locală).

Practic, englezii au avut demonstrația pe viu a faptului că Farage a fost trompetă rusească, că i-a păcălit cu argumentele alea cu Bani pentru NHS, imigranții români și polonezi care ne invadează. NHS e și mai în groapă, UK a devenit o groapă de gunoi musulmană. Economia e în pioneze și, practic, suportul general pentru Brexit este de 40%.

Moment în care păpușarii îl scot din nou pe cretinelul ăsta care funcționează pe ruble și pac, lumea se întoarce iarăși către el, ca salvator and shit. Aceiași oameni, aceiași proști care se plâng că ei nu au votat pentru un brexit în care nu mai au voie în europa când și cât vor și de ce nu se mai găsește marfă la raft în magazine. (mai stăteam pe un grup de fb numit Gibraltar, cele mai haioase comentarii sunt englezii ultra ultragiați, cum adică ei nu au voie să intre în spania, ei pentru brexitul ăsta au votat??)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.