Furtul devine legislație.

Atunci când statul intră în deficit bugetar excesiv, autoritățile pot face modificări rapide pentru a introduce sau majora impozite, taxe și contribuții, conform unei ordonanțe de urgență oficializate miercuri de Guvern, după ce fusese lansată în aceeași zi și în dezbatere publică. Până acum, astfel de măsuri trebuiau operate cu cel puțin șase luni în avans, să intre în vigoare la data de 1 ianuarie și să rămână neschimbate cel puțin un an.

Conform autorităților, există situații extraordinare în care interesele financiare ale României pot necesita modificări rapide prin care se introduc sau majorează impozite, taxe și contribuții. Din acest motiv, predictibilitatea poate fi „sacrificată” uneori de autorități în interes bugetar.

Practic, oricând vrea pla lui Ciolacu, tip De mâine avem impozit pe ferestre, nu se poate ca bogații să aibă atâtea ferestre la casă și oamenii de rând doar câte un set, deci impozit pentru cine are 3 geamuri.

Să nu uitați să votați USL la anul. Și johannis încă un mandat, avem nevoie!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.