Ciolacu: Mi-aș fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria București. E corect ca prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine.

Am râs corespunzător la mizeria asta, cât timp Ciolacu va fi numărul 1 în PSD, panarama nu va avea nicio funcție care să îi poată rivaliza, cumva. Singurul mod prin care Firea ar putea trece de marcajul umăr la umăr pe care i-l dă la gioale Ciolacu, este ca USL să aibă un candidat comun la președinție, iar acel candidat să fie Ciucă. Pentru că 4 ani sunt mulți, iar Ciolacu nu mai rezistă 4 ani.

Sigur, nu cred că vor avea candidat comun și sunt aproape convins că vor candida Ciucă și Ciolacu separat, moment în care vom avea de ales pe cel mai bun dintre ei :)) Dar rămâne ideea că Ciolacu își bate joc de Firea, iar asta, pe mine, mă încântă nemăsurat.

În altă ordine de idei, mi se pare mie sau panarama din Voluntari și-a făcut intervenție la pomeți și la ochi? Că devine din ce în ce mai asemănătoare cu Donatella Versace, ochii ridicați și făcuți ca de chinez, pomeții cu câte jumătate de bilă de ping pong prin ei, chestii de astea de femeie puternică, tip Loredana.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.