Mi-a dat-o grav unul din voi aseară, cu ciupercile la tigaie. Partea funny e că mie nu îmi place gustul de ciuperci deloc, singurele pe care le suport sunt ghebele, de preferat murate.
Așa că azi am fost și mi-am luat 2 pungi de ghebe congelate, le-am tras în unt, cu ceapă și usturoi, cu suc de lămâie la final, plus ce am mai găsit prin frigider, de pus pe grătar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

46 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Penne rigate in crema di formaggi.

  2. #3

    No offence dar ciupercile alea arata precum o tocana de rame.

    • #4

      Nu conteaza cum arata (acasa) daca sunt gustoase

    • #5

      ramele sunt gustoase, stiai?

    • #6

      E aceeasi reteta ca la nada pe care o foloseste pentru crap

    • #7

      Din moment ce stie cum arata o tocana de rime, stie!

    • #8

      ghebele au și o textură dubioasă/se comportă dubios, dar murate sunt demențiale.

  3. #9

    Unde Mnezo ai găsit tu ghebe?

    • #10

      Is la rusi in Coney Island, 16 dolari borcanul de 485g…

    • #11

      Cat te mai tin aia pe Ellis Island?

    • #12

      Mai stau, e coada mare la imigrari si a trebuit sa ma mai pun o data la coada ca dosarul nu era cu sina, iar timbrul fiscal era lipit cu susul in jos…

  4. #13

    pui in sos de curry, tom kha gai (un fel de radauteana cu lapte de cocos, nu de vaca), mici ala Cocosatu’ (perfecti, facuti de mine) cu o porcarie de muraturi in zahar cred, ca astia nu au invatat pe aici cum e cu fermentatul sau otetul. cum dau de ceva care fermenteaza il transforma in votca. nici de sare nu s-a auzit pe aici… de piine mincabila nici nu mai zic. o chifla cit pumnul are 1-2 kile sau, in varianta light, se transforma in praf imediat cum o atingi…

    • #14

      thailanda?

    • #15

      Iei un Zojirushi si faci piine.

    • #16

      nu, Ukraina.
      Nevasta e Thai si de aia kha gaiul.
      Dar locuim de o vreme (6 ani) in Ukraina si produsele locale ne omoara papilele gustative de pe doua continente 🙂
      noroc ca au restaurante cu mincare internationala super.
      daca vrem mincare pe gustul nostru trebuie ori sa comandam ori sa o producem singuri. ceea ce e ok in general, cu anumite exceptii – muraturi, piine, chestii care dureaza zile sa le faci acasa.

      e/a fost o emisiune culinara cu un nume ciudat – Salt, Acid, Fat, Heat, sau ceva de genu’
      Nu am vazut nici un episod dar vreu sa zic ca astea sunt elementele de baza ale unei mincari gustoase. poate nu neaparat super sanatoase, dar gustoase! Nu poti sa ai mincare gustoasa fara ele. Ei, la Ukraina asa se poarta. Ma rog, folosesc caldura, nu sunt raw-vegani. dar restul foarte limitat. totul e dulce si ‘bland’, fara gust, fara arome. Poate de aia femeile arata asa de bine pe aici, ca maninca doar de foame si nu pentru ca le place gustul…

      Si ca sa exclud alte comentarii – eu am 110 kile si nevasta 39 (.3, azi dimineata). amindoi urim mincarea locala, desi am crescut in medii destul de diferite 🙂

    • #17

      sotia ta are 39 de kile?

    • #18

      :))))
      Cat a scris Andrie si probabil toti am belit ochii la acel 39. Cred ca e mignona!

    • #19

      39.3. se simte grasa in ultima vreme, si se cintareste zilnic, de aia stiu. are target 20,000 de pasi pe zi. plus ceva challenge-uri pe fitbit in fiecare zi. vrea sa ajunga la 36, cum avea inainte de copil…

      nu stiu cum da natura asta dar maninca, sincer, de doua-trei ori mai mult decit mine. Se trezeste la 2-3 dimineata si se duce sa manince…
      Bine, probabil ca alcoolul cu care suplinesc eu mincarea nu ajuta, dar totusi!

    • #20

      sefu, fi-mea are 1.45 si 40 de kile, la 10 ani. ce inaltime are sotia ta?

    • #21

      și ea tot 10 ani înălțime are!:))))))))))))

    • #22

      fi-ta e mai mare :)(?
      ma rog, in Asia e altfel…
      nu prea stiu ce sa zic… suntem amindoi ingineri pe acelasi domeniu de nisa? …

  5. ce bine că te-ai lăsat de băut.

    • #24

      Cred ca l-a folosit sa aprinda focul…

    • #25

      Dezinfectant. Cam slab, dar mai bun ca apa, oricum…

  6. #26

    Sa inteleg ca am devenit influencer de influenceri? :))
    Macar atata fapta buna sa fie pe iulie ca tuma ce a sunat nevasta sa ma anjnte ca s-a stricat masa de calcacat si a cazut cu tot cu statia aia de cinspe milioane. Ca sa nu mentionez toate bucuriile lunii iulie ca o ia lumea razna. Eu sunt la un pas.

  7. #28

    Frugal… pt de dimineață!

  8. #29

    Nici macar o fapta buna nu ramine nepedepsita…

  9. #30

    La mine mai banal. Mamaliguta cu branza si smantana si ficatei la cuptor cu sos.

  10. #31

    @cetin cred ca am intrat in spam

    • #32

      din păcate ai incercat sa bagi cod de foto de forum, lucru pe care situl il considera hack si l a sters

    • #33

      @cetin in hate you anticcheat ;))

      Iz this okey?

      [img]https://i.imgur.com/fbKBDx0.jpg[/img]

    • #34

      nu, nu e ok, asta nu e forum, asa se pun poze pe phpBB, nu pe internet, iar tu nu poti pune imagini in comentarii,indiferent de ce cod ai folosi.

    • #35
    • #36

      @cetin acum niste luni puteam ;)) aia e ;))

      Still hate u!

    • #37

      nu, nu puteai

  11. #38

    vinars de calitate

  12. #39

    Ciuperci fierte, taiate marunt, cu maioneza, ceapa si un pic de smantana. Nici alea nu-ti plac? Ma rog, eu as manca si un cacat cu maioneza pe el.

    • #40

      nu imi place gustul ciupercilor

    • #41

      căcat cu maioneză nu, dar maioneză goală, cu lingura da.
      abia mă abțin să nu fac asta când prepar maioneză pt orice.
      merge și un strop de usturoi (sau mai mult) în loc de ceapă.

  13. #42

    Dacă tot a venit vorba de ciuperci murate, unde găsesc ceva bun, Kaufland, Lidl, d’astea…
    Am luat într-o delegație, de la o pensiune din Bacău vreo 3 borcane făcute de gazdă… Incredibile.
    Nu am mai găsit gustul ăla de câțiva ani.

  14. #44

    Senchiu!

  15. #45

    @cetin: sa incerci cu zeama de portocala in loc de lamaie

  16. #46

    ん乇レレo