Bună ziua, sunt Omida, prezicătoarea voastră virtuală. Ce scria Omida acum două săptămâni?

Ludovic a decis că își asumă în parlament proiectul alegerii primarilor din 2 tururi. Asta deși Ciolacu îl avertizase că, dacă trece prin asumare, va depune moțiune de cenzură. Spunând că nu va depune moțiune dacă îl trece prin OUG, pentru că la OUG intră în vigoare imediat, nu se votează nimic în parlament. În schimb, la asumare, se prezintă proiectul în parlament și, dacă nu trece, guvernul cade.

Ghici cine are nevoie ca guvernul să cadă, dar nici nu vrea să spună că și-a dat jos propriul premier, ca să facă anticipate? Da, ați ghicit, PNL. UDMR deja și-a anunțat susținerea moțiunii, deci va trece. Practic, Ludovic își bate joc de speranțele alegătorilor, ca să aducă PNL la putere în parlament pentru 4 ani. Merită sacrificiul, în 4 ani furi mult și bine.

Ce avem de aici?
Nu vom avea alegeri în două tururi. PNL își va primi alegerile anticipate. Idioții vor vota, în continuare, cu scuipatul curgându-le din gură.

GG YOU, guys.

Iar pentru fraierii care ÎNCĂ mai cred că de fapt a fost un ghinion fanstastic, azi noapte, guvernul orban a trecut 20 de ordonanțe de urgență cu tot felul de chestii, știind că a doua zi va fi demis. Singurul lucru care nu a fost trecut OUG a fost alegerea primarilor în 2 tururi. Acolo au ales asumarea, înțelegeți? EI AU VRUT, PSD NU I-A LĂSAT, PSD E DE VINĂ.

Ludovic Orban a vândut alegerile locale PSD-ului, pentru a încerca să facă alegeri anticipate. Ei știu că, dacă alegerile se țin la toamnă, din cauza excepționalei incompetențe a prostituatelor care conduc PNLul, vor ajunge să fie votați doar de fantomele din Teleormanul dragnez. Și atunci sacrifică bucureștiul PSD-ului, ca să le iasă puterea pe 4 ani, bazându-se pe entuziasmul care deja se risipește de la europarlamentare.

Să nu uitați să votați cu PNL, pentru că ei sunt schimbarea și vor binele țării.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.