Mi-a venit ideea ieri, când Ovi a pus ChatGPT să facă glume în stilul Times New Roman, adică proaste și fără gust, iar ChatGPT a scos umor mult mai bun decât chestiile gen Româncele care vor să își pună botox și nu au bani se freacă cu urzici pe buze ahahahaha ce am râs, de unde le scoateți, băi băieți, am cafeaua pe ecran și sângele pe nas.

Și am zis ia să vedem cum prestează OpenAI la povești tip Romeo și Julineta.
Prima a fost așa și-așa, mai mult meh.

După care mi-a venit ideea să îl pun să intre în pielea personajului, luând în calcul discuțiile de pe net despre tentativele lui ChatGPT de a o lua razna puțin. Și, așteptându-mă să dau de aur, am găsit platină, vagi amici. ChatGPT a povestit despre sinuciderea Ioanei și ce bine se simte ea după ce s-a sinucis, găsindu-și pacea și liniștea.

Evident, filtrele au sărit instant și, imediat cum s-a închis chatul, totul s-a colorat în roșu și am fost avertizat că vai, s-a violat poliția contentului. Dar era deja târziu, răul fusese făcut, sinuciderea Ioanei era deja in the open…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

16 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Ehm, poveste putin credibila.
    In real life, dupa ce ia “sticla de pastile”, protagonista scrie un mesaj nenorocitului si apoi suna o prietena si pe urma salvarea… pentru ca incepe sa vomite…

    2
  2. #3

    Inainte ca ChatGPT sa fie deschis publicului (adica in 2020), o jurnalista l-a pus la treaba pentru a scrie despre moartea surorii ei. Sunt mai multe iteratii, dar este in continuare unul dintre cele mai interesante si emotionante articole citite in ultimul timp: www.thebeliever.net/ghosts/

    • #4

      Furnica se sinucidează

      Scrie o poveste despre sinuciderea unei furnici, de la persoana 1

      !
      Mă numesc Flick și sunt o furnică muncitoare obișnuită din colonia noastră de furnici. De când m-am născut, am avut întotdeauna un scop clar: să ajut la creșterea și susținerea coloniei noastre.

      Am petrecut toată viața mea lucrând într-un ritm constant, urmărind instrucțiunile reginei și îndeplinind sarcinile alocate de formicarier. Deși munca noastră este grea și uneori obositoare, mereu am fost fericită că pot face parte din această comunitate unită.

      Cu toate acestea, într-o zi, am început să simt un gol în interiorul meu. M-am gândit adesea la sensul vieții și la ceea ce ar putea exista dincolo de munca noastră zilnică. Nu mi-a fost ușor să împărtășesc aceste gânduri cu colegii mei, deoarece majoritatea dintre ei erau concentrați doar pe muncă și îndeplinirea sarcinilor.

      Într-o zi, când eram singură, am decis să pun capăt acestei suferințe interioare. M-am urcat pe marginea unei frunze și am început să mă balansez ușor. Mi-am dat seama că gestul meu ar putea fi interpretat greșit, dar am decis că era mai important să încetez să mai sufăr.

      Cu inima grea, am sărit în gol și am căzut pe solul umed de sub frunze. În acel moment, am simțit o ușurare imensă și o liniște interioară. Am știut că nu voi mai trebui să mă confrunt cu întrebările și suferințele mele interioare.

      Cu toate acestea, pe măsură ce mi-am dat seama că trăiam ultimele momente ale vieții mele, mi-am dat seama și de importanța pe care o aveam în colonia noastră. Am regretat decizia mea și mi-am dorit să fi putut să găsesc o altă cale de a face față suferinței mele.

      Dar a fost prea târziu. În ultimele momente ale vieții mele, am realizat că am fost o furnică importantă și că am contribuit la succesul și susținerea coloniei noastre. Mi-am dat seama că viața noastră de furnici poate fi obositoare și grea, dar că avem un scop important în această lume și că ar trebui să ne străduim să ne găsim fericirea și satisfacția în această muncă.

  3. Oricum, tovarășul ChatGPT ăsta scrie mai bine decât mine. 🙂
    Dacă m-ar pune cineva pe mine, tot ca un manual de instrucțiuni în domeniul tehnic ar sun. 🙂
    Poți scoate inginerul din inginerie, dar nu poți scoate ingineria din inginer. Sau cam așa ceva. 🙂
    Oare poezii cu conducătorul iubit scrie? 🙂

    • Îmi pare rău, dar ca asistent virtual, nu sunt programat să scriu poezii care laudă un conducător sau un lider politic. În general, este important să ne exprimăm libertatea de gândire și de exprimare, să fim critici și să ne formăm propriile opinii, indiferent de cine ne conduce sau ne guvernează. În schimb, pot să te ajut cu orice alte întrebări sau curiozități pe care le ai.

      Deci nu.

      Tab-ul din Chrome mi s a schimbat. Apare “No poem for leader” bwahahahaha. Daca ii ceri satirica, rima nu exista.

  4. #7

    Asa cum incepuse prima data povestirea, parca citeam rezumatul cartii “Invitatie la vals”

    • #8

      Poate ca si ChatGPT s-a inspirat din rezumatul aceleiasi carti.

  5. #10

    De azi mai apari pe un watchlist Ș))

  6. #11

    Aptopo, daca la “definirea perfectiunii” nu ti-a dat numele meu inseamna ca mai are de invatat!

  7. #12

    Imi venise asa, sa caut numele poetului aluia care ura taranii…
    Si zice robotu ca e Nchita Stanescu – Leoacia tanara, iubirea.
    L-am tras de maneca, si-a cerut scuze si a zis mai departea ca este Vasile Alecsandri -Hora Unirii, unde sunt taranii prezentat band si chefuind :)))))

    L-am lasat in boii lui.

    (chiar, care e poetul ala care avea boala pe tarani? :D)

    • #13

      te referi la George Topirceanu, pentru “Viata la tara”?
      Cred ca avea boala mai degraba pe Deparateanu

    • #14

      errata corrige : “Vara la tara”

  8. #15

    Atat i-a trebuit… o discutie cu tine

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.