Fugiţi rapid. Arhi e the best. Copolovici, Hădean, beware!

Mai jos aveţi 2 capodopere gastronomice ale artei culinare pantelimoneze, mai exact o senzaţională supă din carne de porc cu tăieţei de casă, urmată de o şi mai senzaţională tocană, din acelaşi porc, cu câteva urme de cartofi, pentru decor.Totul asezonat cu puţină pâine de casă făcută la maşina de pâine, dar căreia am uitat să îi fac poză.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

42 comentarii Adaugă comentariu

  1. Si te plingi ca nu scapi de burta :).
    Poti sa mergi de 13 ori pe zi la sala, cu taitei, cartofi si paine nu scapi in veci de burta. Am zis :). Uite asa, de-al naibii ca doar Viorel si Adi conteaza ptr. tine :).
    Dar acum pe bune, e un amalgam urias de carbohidrati si grasimi ce-ai facut tu mataluta acolo.

  2. deci vrea-i să te lauzi puțin 😉 în todeauna am susținut că bărbații sunt cei mai buni bucătari, este sau nu tocmai așa?

  3. puteai sa mai pui si-un pic de photoshop

  4. ce farfurie comunista!

  5. @dan: asa vorbesti tu de farfuriile made in china ?

  6. miam,miam arhi…sa moara dusmanii da, da?

  7. @Cristi
    Cred ca mai degraba nu scapa de burta din cauza carnii de porc decat a celorlalte.

  8. bomba calorica!

  9. Carnea de porc are cele mai multe grasimi (nu stiu pe unde am citit).

  10. da porcu’ unde e porcu in prima poza?!?

  11. Mă, da’ nu arata foarte bine.

  12. #12

    Sa increstam in grinda? E prima mancare gatita de tine?

  13. #13

    sarcasm?

  14. Orice-ar fi tot porcu’ ramane cea mai buna leguma. 😀

  15. #15

    frate eu sunt la cura cu supa de varza e prima zi,si cand vad mancarea asta imi vine sa ma urc pe pereti…nu am decat 88 kg la 1,80 si doar burta vreau sa o dau jos:-s nu mai ispti lumea

  16. asta mi-aduce aminte de ce spuneam dupa prima tura de bucatarit: am facut – am mancat – am supravietuit. eram foarte mandru de ultima parte 🙂

  17. #17

    Of…asa degeaba mai mergi la sala. Paine cartofi si taitei la masa..a merge la sala inseamna a-ti schimba mentalitatea legata de viata, mancare si stil de viata. Ma tem ca pentru tine e prea tarziu.
    Jamie Oliver de PTM = burta in colacei 😉

  18. Bucatar esti, insurat esti, si eu ce vrei sa inteleg prin asta?:)) Presupun ca e masa de seara de mananci cantitatile acelea mici!

  19. #19

    Supa nu arata bine deloc. Tocanita merge..

  20. #20

    Oai, ce grasa e supa …

  21. Pai si… reteta ? 🙂
    Sau e de la plic ? 😀

  22. Arhi, deschide un restaurant. Cred ca este una dintre afacerile care inca merg in romania. Pentru ca romanului ii place sa manance bine.

  23. #23

    Sau deschide un restaurant undeva in strainatate. Ca tot iti doresti atat sa scapi de “rromania”…

  24. #24

    sti cu cine semeni tu:))?cu extravagantul conan doi al lui vlad musatescu:))

  25. nenea arhi, dar matale nu tineai regim?taietei si carne de porc???!!! sa stii ca numai cu sala nu o sa reusesti prea mult. trebuie si un regim mai strict. macar in primele doua luni cat se obisnuieste corpul. 😀

  26. Arhi va abureste. Astea-s mancaruri ce le gateste pentru musafiri, de fapt el serveste doar peste. Sa-l vedeti pregatind dorada, ton, biban sau calcan, o nebunie…. Word!

  27. cata carne ai pus in supa aia 🙂

  28. omg! supa de porc??! bleah!!!!!
    dar sotia nu presteaza pt dieta ta? 😀

  29. Mai astea nu arata ca niste fiare de care trebuie sa tragi si nici farfuriile ca o sala

  30. Pfuiii, vorbesti de funie-n casa spanzuratului, adica a mea! Pai mi-ai creat o pofta de mancare… de numa’! Paaarca la ciorbita aceea, nu i-ar strica si-un praf de piper macinat presarat de-asupra iar la tocanita aceea, un botz de mamaliguta cu un stacan de vin, si-apoi…si ceva strain! Este ca nici macar nu-s asa pretentios?

  31. Prima chestie e comestibila? It sure doesn’t look like it.

  32. Pentru o prima incercare arata bine. Mai trebuie lucrat la impresia artistica :). Personal , as fi adaugat si un pic de patrunjel taiat marunt peste supa.

    PS. adihadean e pe .ro si nu pe .com cum ai plasat link-ul

  33. Mergea niste verdeata prin ele, pentru aroma si gust sublim. 🙂

    Sau nu-ti plac “buruienile” in farfurie? Eu asa m-am obisnuit, ca asa gateste leul meu.

  34. Bine baroane.Perfecta masa ta . Dupa aceasta masa copioasa merge un laptic si un somn pana dimineata . La final chiar si un garait de porc.

  35. Asa Arhi, baga o poza cu tine la sala, una cu mancare sanatoasa (sper ca mancata la pranz) facuta tot de tine, spune-ne si cum ai dat zapada si apoi vino cu lovitara de gratie: Fetelor, sunt luat! 😀

  36. rattatouille mic ce eșit!:-)

  37. #38

    yucks! arata oribil

  38. #39

    Ce ma distreaza pizdaretu care numara carbohidratii in loc sa aprecieze o mancare gustoasa iar apoi se plange de anorexie.

  39. Arata bine! ce sa mai zic ca acum m-am trezit si mi s-a facut o foame… geez!

  40. Imi plac barbatii care gatesc, ca la mama acasa. Si la femei, dragostea trece prin stomac

  41. #42

    Moni, doar daca o are destul de lunga…