Vai, dar cine s-ar fi așteptat? Incredibil, deci cum, PNL a votat împotriva propunerii președintelui țării, liderul de facto al PNL? Nici măcar nu pot să cred, cum să cred că, de fapt, a fost o propunere la mișto, pentru a putea reveni cu guțanul ăla imbecil de Cîțu și cu USL refăcut.

Știți ce a făcut mizeria asta de criză care s-a dovedit a fi doar o aducere a partenerilor din USL la butoanele PNRR și PNDL?
M-a făcut să îmi consolidez, ca opțiune de vot, USR-ul. Uitați-vă la ce s-a întâmplat în parlament. Absolut toți s-au coalizat împotriva lor, toți îi arată cu degetul, toți îi vor scoși de la decizii, pentru că sunt singurii care au o urmă de normalitate și de cinste.

Pentru mine, cel puțin, a meritat. A meritat să le demonstrez tuturor că Johannis e un porc, așa cum am zis de la început, a meritat, pentru că m-a ajutat să îmi cristalizez opțiunile. A meritat overall.

În rest, morții cu morții, vorba aia. Adică Klaus, împăratul morților, cel ce a supervizat cea mai mare crimă din istoria recentă a româniei, doar pentru ca PNL să poată să fure.