Vai, dar cine s-ar fi așteptat? Incredibil, deci cum, PNL a votat împotriva propunerii președintelui țării, liderul de facto al PNL? Nici măcar nu pot să cred, cum să cred că, de fapt, a fost o propunere la mișto, pentru a putea reveni cu guțanul ăla imbecil de Cîțu și cu USL refăcut.

Știți ce a făcut mizeria asta de criză care s-a dovedit a fi doar o aducere a partenerilor din USL la butoanele PNRR și PNDL?
M-a făcut să îmi consolidez, ca opțiune de vot, USR-ul. Uitați-vă la ce s-a întâmplat în parlament. Absolut toți s-au coalizat împotriva lor, toți îi arată cu degetul, toți îi vor scoși de la decizii, pentru că sunt singurii care au o urmă de normalitate și de cinste.

Pentru mine, cel puțin, a meritat. A meritat să le demonstrez tuturor că Johannis e un porc, așa cum am zis de la început, a meritat, pentru că m-a ajutat să îmi cristalizez opțiunile. A meritat overall.

În rest, morții cu morții, vorba aia. Adică Klaus, împăratul morților, cel ce a supervizat cea mai mare crimă din istoria recentă a româniei, doar pentru ca PNL să poată să fure.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.