Au fost 3 zile de vot pentru diaspora. A fost vot prin corespondență pentru diaspora. Baietii de la londra stau la coada, la ora 8 seara. FML

ora 17

Klaus Iohannis – 39%
Viorica Dăncilă – 25%
Dan Barna – 15%
Mircea Diaconu – 8%
Teodor Paleologu – 6%

Rezultate exit-poll ora 12:

Klaus Iohannis – 37%

Viorica Dăncilă – 26%

Dan Barna – 12%

Mircea Diaconu – 10%

Theodor Paleologu – 7%

Kelemen Hunor – 2%

Ramona Ioana Bruynseels – 1%

Alexandru Cumpănaşu – 4%

Mama, ce operațiune de mită electorala a declansat Gabi Sârmuliță pe tv. Am deschis si eu azi televizorul, reclamele la primaria capitalei sunt mai dese decat cele pentru medicamente. Si o face din banii nostri. Imediat după, reclamă la șmenozeala lui Negoiță, care vrea să ia moka terenurile bătrânilor din S3. Sa mai stati acasa la votarea de la anul, leprelor.

Primele rezultate, olimpienii mei:

Klaus Iohannis – 40%

Viorica Dăncilă – 27%

Dan Barna – 12%

Mircea Diaconu – 9%

Theodor Paleologu – 6%

Kelemen Hunor – 3%

Ramona Ioana Bruynseels – 2%

Alexandru Cumpănaşu – 1%

Bine, sunt de a mizeriile de la stiripesurse, deci trebuie privite cu multa condescendenta. In plus, e vorba de participarea la prima ora.

Ramona Casiera a venit la vot imbracata full piele, black. Cred ca e un mesaj, ceva gen VTZM, BDSM, FTMĂ, ceva de genul acesta.

Pe digi24, Negrutiu vorbeste despre pericolul fakenews si cat de naspa sunt cei ce imprastie fakenews. Am ras trist.

Tot digi24 are niste interviuri cu oamenii de pe strada, pe care ii intreaba cum vor ei sa fie conducătorul lor. Și una din calități, de la pensionari venind, este SĂ FIE PUTERNIC. Apreciind că nu se referă la capacitățile de Iron Man, realizăm că românii simt, tot timpul, nevoia unui tătuc puternic, care să facă chestii și să le dea să mănânce.

Nevasta lui Cumparasu: Am venit aici sa asiguram un viitor mai bun copiilor noștri si copiilor cunoștințelor noastre. #amras #freudianslip

zic sa fi calmi, alegerile astea ne aduc si lucruri plăcute. Ion Iliescu a cerut urna mobilă, pentru ca nu se poate deplasa. Poate Mos Craciun ii aduce si un crematoriu mobil, cine stie.

Carmen Johannis are aceleasi reactii ca barbacsu cand oamenii din jurul ei patesc chestii. Deci omul cade jos iar ea alege să fugă din zonă? Mama românilor, nu alta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.