Citeam chestia asta, primită pe telegram, nu intru pe zoaiele alea de la linkedin, nu luați în serios contul meu cu thought disruptor și alte mizerii, e pus așa ca să pot citi prostii de la Butunoiu și alți lideri disruptori, când mai primesc linkuri.

Ideea e că tonul postării și comentariile mi se par așa, cumva, deplasate.

Gen vai, gdpr, securitatea datelor etc.
Orice om care lucrează pe internet ȘTIE că absolut orice site poate fi spart. ORICE SITE. Nu este o exagerare. Este fix chestie de atenție, ghinion, hate sau interes specific. Oamenii care fac asta sunt foarte buni în ce fac, gândesc internetul în 0 și 1, nu ca noi și efectiv nu ai vreo apărare, în mod real. E ca broaștele alea impenetrabile, dar carre sunt impenetrabile maxim 4 minute.

Așa că mi se pare absurd să faci tam tam vai, ce nasol, i-au spart, jenant etc. Hai să ne umflăm mușchii pe spatele unora care sunt la greu, acum. Părerea mea e că bravo lor, nu au vrut să plătească răscumpărarea, sănătate, și-au asumat asta. Dar nu, noi trebuie să facem puțină paradă de cât suntem de buni, drepți și adevărați. MAI ALES când lucrezi în cybersecurity, cum se pare că lucrează domnul din poză, pentru că lași impresia, de fapt, că îți împingi în față serviciile tale de cybersecurist. Sincer, când văd cum sugerează, subtil, că trebuia plătit ransomwareul, nu l-aș angaja nici gunoier.

Iar datele alea sunt facturi, adică ceva ce se găsește la liber pe net, că așa a dorit statul român, să știe lumea ce bisnisuri are poporul, că de aia s-a murit la revoluție.

(nu am nicio legătură cu situl menționat, nu am auzit niciodată de ei, eu foloseam Oblio, acum folosesc un excel)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.