USR se gândește foarte serios ca, pe locul 1 la europarlamentare, să îl pună pe Dacian Cioloș, pe motiv de uite ce celebru este el.

Lucru care e de o prostie infinită și va creea niște animozități infernale în partid. Pentru că, pe vremea când parlamentarii USR luptau, la propriu, cu pesediștii, în parlament, erau înjurați, scuipați, scoși cu forța din sală, arestați, li se confiscau telefoanele și alte chestii de astea, Cioloș își freca, delicat, organul sexual, așteptând să se liniștească apele, românia să intre în căcat cât mai adânc și el să vină, salvator pe cal alb, iată-mă-s, români, am venit să vă scot din marasmul în care ați intrat.

Vrea Cioloș să salveze românia? Să se ducă să candideze la președinție. Sau să candideze în nume propriu sau în numele România 100, minunata platformă unde m-am înscris și eu și nu știu exact de unde să mă scot. Nu să vină, măreț, să ocupe locul de europarlamentar al unuia care chiar merită, care chiar a făcut sacrificii.

În fine, ce scriu eu e la nivel de zvonistică, sper ca, de fapt, să fie o glumă și atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.