Circula, săptămâna trecută, mizeria asta, pe internet, un laudatio penibil despre ce bune sunt generațiile alea care au acum de la 45 la 60 de trandafirași roșii în buchetul vieții.

Știți, de fapt, ce e această generație?
Generația cea mai mizerabilă din ultima sută de ani. Generația pentru care părinții lor s-au sacrificat, fizic și-au dat viețile ca să scape de comunism, dar a ținut la putere comunismul, după revoluția quisdii, în cele mai hidoase forme, nu doar cele reduse la dimensiunea Ion Iliescu. Generația care urla, la APACA, Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Roman să ne fută. Generația care a distrus orice urmă de speranță pentru copiii lor, care au plecat în valuri în afară. Generația care continuă distrugerea, în continuare, votând întotdeauna PSD și găleți cu brichete. Generația analfabetă care a distrus, la rândul ei, învățământul. Generația care sponsorizează, generos, în anul 2024, construirea de catedrale megalomanice în centrul capitalei, dar nu ar da o bucată de pâine unui copil.

O generație murdară.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.