Și iată că s-a înscris și Voievodul Țiganilor în cursa Hai să îl muim pe Geoană. Foarte funny cum absolut tot eșichierul s-a unit împotriva micuțului Yoda, este ușor similar cu reacția partidelor de la putere versus USR, care USR și acum e de vină pentru tot ce se poate, deși a fost la guvernare 2 luni și i-au dat afară în șuturi.

Haios e că, din toate traumele pe care le are Geoană și din toate faux pasurile posibile pe care le-a făcut (gândiți-vă doar ce zemos subiect ar fi Mihaela Geoană și Crucea Roșie), Gelu al nostru s-a gândit că locul perfect de atacat este faptul că Geoană s-a declarat creștin. Sigur, militantismul creștin îl găsim la toți ceilalți participanți la campanie, toți sunt cu crucea-n gură de zici că-i…în fine, acadea, nu mai zic de doamna Lasconi, cea pe care, cel mai probabil, o va recomanda distinsul sociolog, Lasconi fiind, efectiv, CPF pe față. Dar Geoană, domnilor, tocmai Geoană? Inacceptabil.

Haios mi se pare baletul ăsta dement pe o muchie de argument, în care îl înjurăm pe unul pentru preferințele sale religioase, după care îl recomandăm pe altul, cu aceleași preferințe. Dar e al nostru și merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.