radet

Dacă nu înțelegeți, să știți că apa caldă o plătiți oricum, chiar dacă ea vine rece. Observați nesimțirea tipic românească.

– Doamnă, nu se încălzește apa. Am robinetul deschis de vreun sfert de oră și tot rece curge.
– Nu avem defecțiuni la dumneavoastră-n zonă.
– Am văzut și eu că pare că n-ați avea, de aia v-am și sunat.
– Știți, ăsta nu prea e un motiv să sunați.
– Păi, cum, dacă nu mi se încălzește apa?
– Da, dar sunt oameni care chiar au probleme serioase, care poate că nu găsesc linia liberă, din cauză că o țineți dumneavoastră ocupată.
– …………….
– Alo? Mai sunteți acolo?
– Da.
– Vă mai pot ajuta cu ceva?
– Păi, nu m-ați ajutat cu nimic.
– V-am recomandat să nu mai sunați, dacă nu vă confruntați cu probleme serioase. E de ca și cum ați suna la Salvare să vă plângeți că vă doare un pic capul.
– Doamnă, am sunat la dumneavoastră să mă plâng că nu am apă caldă.
– Da, dar uitați că văd aici că ați mai sunat și pe 23, și pe 21. Nu se poate să sunați așa de des!
– Sun des pentru că aveți dumneavoastră probleme des. Nu am apă caldă! Unde să sun, dacă nu la dumneavoastră?
– Ba aveți apă caldă, dar nu se încălzește. În sectorul 6 avem niște defecțiuni și nu e apă caldă deloc, până mâine dimineață. La dumneavoastră, măcar există posibilitatea să se încălzească.

De la începutul anului, am sunat de 19 ori la dispeceratul Radet. Pe mama am sunat-o doar de 14 ori luna asta.

De Andra

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

96 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    si la mine e asa, stau la 2(bloc de 4), si trebuie sa astept cam 5-10 min seara sa vina apa calda, dar ziua canci

    • #2

      ai vecini care fac economie?

    • #3

      dracu stie, dar in proportie de 75% e bloc de pensionari, asa ca…probabil

    • #4

      pai teoretic daca ajunge apa calda inseamna ca nu-i la ei problema. apa din tevi se raceste daca nu se prea foloseste si dureaza pana ajunge la tine coloana de apa calda.

  2. #5

    protectia consumatorului n-are ce face aici? sa-i dai in judecata pentru ca platesti un produs la care n-ai acces? intreb si eu, nu dati cu pietre

  3. #6

    Un boiler e 300 de lei. WTF!

    • #7

      Si curentul ?

    • #8

      Curentul costă cât consumi.

    • #9

      Ideea este ca deja plateste pentru un serviciu de care nu beneficiaza .

    • #10

      De ce? N-are apometre?

    • #11

      Aha, un boiler ca sa incalzesti apa calda si un generator ca sa bagi curent in priza pentru boiler. Pai si ce daca painea pe care am cumparat-o nu se poate manca, tu stii ce ieftin e 1 kg de faina si poti sa iti faci vreo 5 paini din el, WTF ?! Astept o solutie si pentru aia cu rate ca pari a fi pe val.

    • #12

      ba da, exista apometru, care inregistreaza cum curge apa calda, cand tu de fapt astepti sa se incalzeasca cacatul ala de apa rece. Plus ca, oricum, consumi, nu consumi, platesti pierderi la apa calda… Si sunt mereu pierderi cat sa umpli Delta Vacaresti…

    • #13

      Asta e principiul ai bască nu ai bască iti lipseste apa calda_n casa !

    • #14

      @scipio
      Pt 1.5 kw ai nevoie de generator? 🙂 i.imgur.com/TUkP5X4.png

    • #15

      Unul mai bunicel sau mai mare, e nitel mai mult de 300. Nu iti trebuie generator, o sa vezi ca ai cam 2-3 kwh in plus pe zi fata de consumul normal. Nici macar instalatie electrica separata, doar o priza cu impamantare la care alimentezi doar boilerul. Nu trebuie nici teava separata. Doar sigilata teava de apa calda dupa apometru, instiintat in scris si cu numar de inregistrare dobitocii de la asociatie ca de la data x nu vei consuma apa calda pt ca ai boiler, deci sa te treaca cu zero metri cubi consumati lunar si cu zero metri cubi diferenta apa calda lunar (asta apare in blocurile unde vecinii declara dupa ureche consumul, ca si asa nu ii verifica nimeni, si totalul citirilor nu bate cu apometrul de bloc).

      Pleci cu alimentarea din teava de apa rece, bagi si un filtru, sa nu intre jeg in boiler (il schimbi periodic, cand e prea murdar), iar de la boiler tragi teava pana sub chiuveta sau unde vrei sa iti ajunga apa calda. Noi am tras teava de polipropilena, e foarte usor de lucrat cu ea, lipiturile se fac in doi timpi si trei miscari. E drept, se raceste apa pe teava, ca doar nu curge apa calda non-stop, dar prefer sa irosesc un pahar sau cat naiba intra acolo, decat metri si metri furnizati chipurile calzi de radet-ul local (ala de la Craiova, care e oricum in faliment).

      Urmarea montarii boilerului: apa calda la 55 de grade (merge pana la 75, dar noi am setat pe programul economic, plus ca oricum nu folosesc asa fierbinte, tot o combin), cca. 80 de khw consumati in plus lunar, consum total de apa (platita la pret de rece, ca doar din aia consum) – 6-7, uneori 8, mc (fata de 11-12 cand aveam chipurile apa calda – ma apuca dracii cand ma gandesc cata apa plateam aiurea). Investitia initiala, aprox. 1200 de lei, boiler, materiale (teava, coturi, 2 robineti, un filtru de bumbac si parca doar atat) si o scula cu care lipeste coturile pe teava de plastic, o dracie care se incinge si iti topeste plasticul superficial, putand fi lipit usor. Timp pierdut cu montarea – cam 3-4 ore, cu pauze cu tot, doi oameni, dintre care unul (adica eu) complet paralele cu instalatiile si altul (adica omu’ meu) tot incercand sa ma lamureasca ce e de facut.

    • #16

      Sandu, tu erai la capatul celalalt al firului? 🙂

    • #17

      Destul de abrupt, nu?

    • Sandule, ti-a explicat destul de bine scipio.
      Nu inteleg de ce insisti. Ideea este ca platesti un serviciu de care nu beneficiezi.
      Uite, in alte tari, cum se poate? Intreb doar. Oriunde am fost in vest, nu am intalnit niciodata sa astept apa calda mai mult de 1minut. 1 minut!
      In Ro… eu asteptam peste 15 minute. Si apa curgea… si banii la fel se duceau…
      Gandirea ta este un pic cam din perioada comunista. Adica merge si asa. Asta e. Plm.
      S-au mai schimbat vremurile, tindem (ma rog, majoritatea) spre o viata civilizata si normala, fara a mai fi furati in/din orice.
      Mi se pare normala atitudinea Andrei, care nu se lasa si ii suna mereu, de o va cunoaste tot personalul de la RADET. O felicit pe aceasta cale pentru initiativa si perseverenta.

    • @Vlad – in Vest 1minut pentru ca in Vest fiecare bloc are propriul lui boiler…
      Nu inteleg de ce toti casunati pe Sandu. Ok, madam plateste un serviciu de care nu beneficiaza… Sisteaza serviciul si i-ati un boiler… Mai convenabil ar fi un Instant.
      Exista atat de multe alternative daca vrei cu adevarat sa ai apa calda.
      Nu, mai simplu e sa ne plangem si sa nu facem nimic… D’aia RADET-ul o duce bine merci. 🙂

    • #20

      Bai nene, va luati de Sandu degeaba. Daca nu-ti convine un serviciu, nu il mai platesti. Sau speri in spiritul de renastere intr-un mod profesionist si competitiv al companiei RADET?!

  4. #21

    Plm…nici Andra asta nu pare cu toti boii acasa. Cum sa-ti suni mama de 14 ori in mai putin de o luna?? Diaree verbala se numeste.

    • Daca tie ti s-ar invarti contorul fara sa ai curent, cam cum ai reactiona. A, e impozibil? Afla ca la RADET se invarte apometrul de la apa calda si cand apa e rece.

    • #23

      Andrei, revino-ti!

    • #24

      Andra nu locuieste in Tara lui Andrei.

    • Am intrat acum și mi-am recitit comentariul. Mi-am dat un – acum și îmi mai dau unul mâine, la muncă.

    • #26

      Mare dreptate ai. Am sunat-o doar de 14 ori, pentru că m-a sunat ea de 24. E singură, se plictisește, trebuie s-o asculte și pe ea cineva. Dacă o sar o zi, a doua zi e botoasă: „A, ți-ai amintit că ai și tu o mamă?”

    • #27

      Andrei, lasă că îţi mai dăm şi noi între timp dacă nu mai poţi până mâine!:)))))))))

    • @Andra – i-ai o mata :))

    • #29

      Andra, daca vrei ii dau nr mamei. Si ea se plictiseste singura. Impuscam doi iepuri deodata cum ar veni 🙂

    • #30

      @Ramona – Da! Sau s-o ducem chiar mai departe. Facem un social network pentru toate mamele sau măcar un mailing list, să-și dea fwd între ele la poze cu flori și powerpointuri cu citate din Puric. 😀

    • #31

      @Andra
      Your mom sounds like a real bitch.

  5. #32

    De vină sunt ardelenii din București. Ei consumă toată apa caldă. Le trebuie 3 ore să facă un duș.

  6. #33

    Ca sa nu mai fie sa cautati si voi, Andra are tzatze mici.

  7. #42

    Sector 6 – un amarat din familia mea care sta la etajul 9. E apa calda dimineata la pranz si joia. Daca lasa apa sa curga pana vine calda, atunci cand incepe sa vina calda dureaza fix 5 minute pana isi dau seama pensionarii de la parter la 8 ca e apa calda pe teava si incep sa o foloseasca. Iar la amarat mai vine de un pipi de prostatist. Daca suna la aia din articolul de mai sus, e frectie la picior de lemn pentru ca invariabil se da vina pe canalul Drumul Taberei – Dambovita sau ce neam de sant se face pe acolo.

    • #43

      one does not simply expect hot water at high ground..

    • #44

      aahahahaha

    • #45

      Apoi daca dupa 25 de ani oamenii nu au resit sa-si cumpere centrala proprie e tragic. Si banuiesc ca Radet nu a investit prea mult in modernizarea sistemului de incalzire/apa calda.
      Acuma stiu ca sint orase unde toata lumea are centrala proprie….dar in Ardeal.

    • #46

      sefu’ dar tu de ce razi?

    • #47

      de ce spune verdell

    • #48

      @mihai007: mie centrala termica nu mi se pare o solutie (am centrala deci nu e ca-s strugurii acri) chiar daca pentru multi e visul suprem … un bloc de locuinte intr-un oras civilizat trebuie sa functioneze ca un tot unitar, apartamentele incalzite la un minim de grade indiferent daca sunt locuite sau nu, cu calorifere mai mari la parter si la ultimul etaj, cu diferenta de consum platita de toti locatarii exact cum se platesc si cheltuielile cu acoperisul sau cu subsolul, adica cam cum au fost ele proiectate, cu apa calda la actionarea robinetului.

      Aceasta solutie (centrala termica) este doar un provizorat care va fi valabil cat timp vom fi saraci ca acum. Pentru apa calda pentru toti locuitorii este nevoie de o schimbare a traseului prin bloc (nu stiu exact cum se cheama) care costa bani si nici o asociatie nu se baga la asa cheltuieli, mai ales ca mosii care conduc asociatiile nici nu inteleg principiile de functionare a retelei. Cum nu se baga, pentru ca nu inteleg, sa monteze si niste regulatoare de presiune (destul de scumpe) acolo unde sunt repartitoare, rezultand niste consumuri eronate. Adica treaba e facuta pe jumatate si se asteapta rezultate excelente.

  8. #49

    eu fac dus numai cand aud ca foloseste unu din vecini apa, asa stiu ca e apa calda si numai trebuie sa astept. ce te faci cand nu face nimeni? lol
    toate institutiile astea de stat au un comportament neprofesional.
    a mai mare buba imo e posta romana, sa-i de-e foc ca nu e buna de nimic.

    • #50

      va-nmultiti ca iepurii…

    • #51

      iti di seama cum ar fi daca Posta Romana ar livra si apa calda ?

    • #52

      E prima data cand comentez dar nu ma pot abtine. Vecinii mei de sus si de jos fac exact asa. Imediat ce am terminat eu de “incalzit ” apa, aud apa curgand la ei!
      Desi sunt 6 garsoniere in bloc, una sub alta, locuite de oameni tineri, se pare ca eu ma trezesc si fac dus prima ( la ora 7:30!). Vara nici nu mai astept sa se incalzeasca, merge si rece. Uneori ma intreb daca nu cumva dusul de dimineata e moft pentru unii.
      In schimb la ora 18:00 – 19:00 apa frige!

    • #53

      nicoleta, simte-te libera sa o mai faci:)

  9. #54

    Daca Ursul Ted nu are nimic de spus, cred ca puteti trece aici si invitatiile la un dus

  10. #55

    In sectorul 6 lucreaza la niste conducte de prin septembrie si inca mai au. 15 metri pe o parte a strazii si 5 metri pe celalalta…
    aia 15 metri de pe o parte i-au terminat, au pus niste placi de beton sa astupe si, pe unde au mai ramas spatii libere, au bagat pietris. dupa care s-au mutat pe partea cealalta unde au incercat sa astupe juma de gaura cu pavaj, doar ca s-a surpat a 2a zi. de vreo 2 saptamani nu i-am mai vazut, desi e ditamai gaura neingradita 🙂
    pentru a-i ruga sa grabeasca finalizarea lucrarilor se poate suna la ei?

    • #56

      Deci voi sunteți năpăstuiții pentru care trebuie să țin eu linia liberă. 😀

    • #57

      aaa, nu, ca la noi la tara curge apa calda si cand se lucreaza prin zona 😀

  11. #58

    la mine vine in cateva secunde apa calda, in maxim 10 e fierbinte
    ceva mai mult dureaza noaptea tarziu, dupa orele 1-2
    sa inteleg ca am vecini mai curati? ca mereu se aud dusuri si chiuvete pornite…

    • #59

      … pai e normal sa ai sambata apa calda in 10 secunde.
      A mai zis cineva de ce: cand deschid toti din bloc robinetul, se incalzeste repede.

      #

    • Duminica dimineata e apa calda pentru ca e coada la biserica. In plus la mine in bloc se gateste la greu, altfel nu-mi explic cum la bucatarie vine apa calda in maxim 1 minut, mai putin noaptea dupa 23:00. Ma gandeam sa-mi iau un furtun de 5-6 metri 🙂

  12. #61

    nu ii inteleg pe astia ramasi la centralele de cartier, e bine sa depinzi de altii? sa ai caldura in martie cand sunt 30 de grade si sa stai in trening in octombrie? sa te speli la ore fixe nu cand vrea muschiul tau. Mirobolanta suna de 19 ori dar nu rezolva nimic, un om normal se prinde ca ii doare in penis la al 3-lea telefon.

    • #62

      tu stii cat e de dificil, uneori imposibil, sa te debransezi?

    • #63

      Om fi noi natia cu ai mai multi proprietari de locuinte, procentual, din UE, dar poate “mirobolanta” stau cu chirie. Zic, nu stiu sigur.

      Sau poate n-are un 1.500-2.000 euro sa-si puna centrala; stiu, un mizilic, insa incredibil, sunt si oameni care n-are banii astia.

    • #64

      banii aia oricum ii dai in plus pe gigacaloria umflata, in 1-2 ani iti amortizezi investitia, cat despre faptul ca sta in chirie e un motiv bun sa schimbe locuinta, stia dinainte ca nu are centrala proprie.

    • #65

      Sau poate nu ai voie sa iti pui centrala…cum e situatia mea 😉

    • #66

      @Arhi: daca ai facturile platite la zi, te duci la radet si spui: sefu’ io plec luna viitoare in Italia la cules capsuni. Vin la anu’, asa ca vreau o debransare temporara. Si cum in romania orice lucru temporar devine definitiv, la anu’ nu te mai rebransezi pe motiv ca ti-ai adus din italia o caldaia di riscaldamento…

    • #67

      @Eugen: ia spune-ne tu noua, cunosti multa lume care daca ar avea 3000 euro in laba si-ar lua calorifere, teava, centrala si termostat? Sau cunosti mai multi care si-ar lua un llaptop ma tare, o tableta si un model mai nou de telefon?

    • #68

      Mircea, relevanta intrebarii tale in context fiind…

    • #69

      Pai e relevant. Abc-ul economic lipseste de regula din bagajul de cunostinte al romanului. Faci pariu ca Andra ceacu19telefoanedateradetuluisidoar14datemamei daca ar fi avut asta vara 3000 euro in labuta si-ar fi luat intii centrala si nu Samsung Galaxy? Ai paria? io nu.

    • #70

      Mircea. Pun eu pariu ca-si punea centrala daca avea cum. Pe 2 beri?

    • #71

      Locuiesc cu chirie. N-am voie să-mi pun centrală. Nu mi-aș pune nici dacă aș avea voie. Prea mare bătaie de cap. Nu vreau să mă mut, deocamdată. Plusurile apartamentului sunt mai multe decât minusurile. Din cale-afară de normală nu-s, adevărat. Ce m-a dat de gol? Că am sunat de 19 ori? Gata, nu mai sun, poate intru și eu în rând cu lumea.

  13. #72

    Completare: un om normal stie deja ca-i doare in penis inainte de a-i suna prima data. Parerea mea.

  14. Stiti care e diferenta intre un apometru pt apa calda si unu pt apa rece?
    Ala pentru apa calda e rosu.

  15. #75

    Iarna asta nu am simtit apa calda dimineata, dar am platit 750 lei intretinerea…

  16. #77

    Din ce am citit in comentarii la diverse postari trag urmatoarele concluzii: 1. daca n-ai apa calda o platesti ca si cand ai avea si iti cumperi boiler si consumi curent; 2. daca nu ai caldura iti cumperi centrala, platesti gaze si mai platesti si caldura venita prin pereti; 3. daca nu ai curent iti cumperi generator, platesti benzina dar si rezervarea la enel. As putea continua si cu gunoiul, apele pluviale, etc. Si pana la urma, ce plm, ma mut in alta tara sau pe alta planeta, ca asta cam pute de la atata corectitudine politica si economica. 🙂 🙁

  17. #78

    Daca tot ai probleme sa iesi din sistemul centralizat cred ca cea mai simpla solutie ar fi un mic boiler electric si atunci ai apa calda la orice ora , banuiec ca iti recuperezi bani in 2-3 ani si nu mai ai dureri de cap.

  18. #79

    Întreb si eu. În Ro nu foloseste nimeni duș electric? Încălzește apa instant si nici nu consumă f mult.

    • #80

      in romania e incetatenit ca electric nu e bine. cuptoarele electrice sunt proaste, incalzirea e scumpa. daca nu ai gaz, nu existi

    • #81

      La cuptoare electrice nu ma bag sa le compar cu cele pe gaz, ca nu ma pricep. Dar centrala pe gaz comparativ cu centrala electrica consuma mai putini bani. O centrala pe gaz consuma 3-4 mc intr-o ora de functionare. O centrala electrica 9-12kW minim. Luind in considerare un timp de functionare de 100-120 ore pe luna (ca e pe gaz, ca e electrica, centrala tot atit merge), diferentele sint mari spre foarte mari. Cit costa 500 mc gaz si cit costa 1400kW? Lasind la o parte problema alimentarii trifazice…

    • #82

      La cuptoarele electrice nu creste cozonacul

    • #83

      Mircea, daca un mc de gaz e 1.5 lei si un kW 0.5 lei, tie cat iti da diferenta in bani? E mare?

    • #84

      Centrala mea consuma 2mc/ora asa ca la gaz da exact jumate.
      La 150mc/luna, gaz 465, electric 900

    • #85

      Scriu prostii
      150 ore: gaz 300mc – 465 lei
      kwh 1500 – 900 lei

  19. #86

    …si foto articol e din Constanta. Recunosc jegul din regatul Mazăre.

  20. Am avut o problema similara. Dar administratorul a stat pe capul celor de la Radet (nu, nu la call center) si intr-o luna au venit aia si au schimbat conductele si au refacut si recircularea (la intrarea in bloc, inainte de contor, exista o mica tzeava care intoarce apa calda inapoi la Radet, astfel incat sa fie mereu apa calda in acel punct). Partea a doua a problemei e ca pe coloana mea sunt doua apartamente nelocuite (doua din cinci). Tot astept, dar mai putin. Nu mi-am pus centrala de apartament nu pe motiv de bani, ci de deranj. Noi nu avem repartitoare, toata lumea se incalzeste si nu costa mult. Ca sa pun centrala, prima distractie e cu instalatia de gaz, apoi milogit pe la vecini sa fie de acord, apoi debransat, apoi spart toata casa, apoi admirat tevi aparente, pe care acum nu le am. Ca apoi sa constat ca s-a liberalizat pretul la gaze si nici macar economic nu mai e o sfaraiala.

    • #88

      Și administratorul blocului nostru stă pe capul lor. Au venit iarna trecută, au făcut măsurătorile, au spus că apa intră-n bloc cu temperatura optimă, și-au luat catrafusele și-au plecat. A fost nevoie să insistăm mult, ca să se-ntoarcă și să verifice conducta de recirculare. S-a dovedit că era înfundată. Cel mai probabil, asta se-ntâmplă și-acum. Scara 1 are apă clocotită, noi, scara 2 – mai deloc. Insistă și administratorul, insistăm și noi, locatarii, cum putem. Până la urmă, o să se rezolve. Nici noi n-avem repartitoare. În noiembrie-decembrie, n-am avut probleme deloc. Am stat în pantaloni scurți în casă și-am plătit câte 250 de lei pe lună. Maică-mea, cu centrală pe gaz, plătește câte 500 de lei pe lună și face economie la sânge.

    • #89

      @Andra: mai taie din aia 500 lei gaz pe luna cu economie “la singe”. Sau mama ta locuieste in Casa Poporului?

  21. #90

    radet e radet, dar si tipa respectiva pare a fi exact genul de nesuferita care are impresia ca traieste intr`o lume perfecta si totul trebuie sa ii cada la picioare. cum dracu sa suni de 20 de ori in 20 de zile, de ce? du`te si fa reclamatie.

    • #91

      In mod normal, in secolul 21, un apel la call center(pentru deranjamente) implica a face reclamatie. operatorul trebuie sa deschida tichet(apel inregistrat) si sa dea mai departe pentru ca nu e de competenta lui/ei sa iti spuna ca ai o problema falsa.

      Acum nu stiu daca radet s-a modernizat cat de cat si a iesit din epoca reclamatiilor depuse la registratura si stampilate cu numar de ordine:))

    • #92

      @regerd – Unde să fac reclamație? La Radet? Nu se-ntâmplă nimic. La ANPC? Am făcut una, când eram studentă-n anul I. N-am primit soluționare nici până acum. Cu insistențe din partea locatarilor și-a administratorului, au venit să măsoare temperatura cu care intră apa-n bloc. Au zis că e totul în regulă. Acum insistăm, cum putem, să vină să facă verificări la conducta de recirculare. Același lucru s-a întâmplat și iarna trecută. Până la urmă, am scos-o la capăt, nu cu reclamații, ci taman cu insistențe.

      @Alexandru C – Când suni la dispeceratul de urgență, te întâmpină un roboțel, care te-anunță că apelul e înregistrat. Ei, când se confruntă ei cu multe avarii, nu mai activează roboțelul, deci, cel mai probabil, apelurile rămân neînregistrate. Nu se deschide tichet decât dacă ceri tu număr de înregistrare la solicitare. Atunci, îți cer toate datele, îți comunică numărul de înregistrare și îți promit că te vor contacta să-ți comunice soluționarea. De contactat, nu te mai contactează nimeni.

  22. #93

    La trei camere,trei persoane cu centrala de apartament platesc la gaze in medie 85 lei pe luna.Caldura e fixata la 22 grade cand suntem acasa, iar apa calda la discretie. La apa rece consum 13 mc ,deci 91 lei.M-am mutat aici de 2 ani.Inainte stateam in Pantelimon fiind racordata la radet si plateam intretinerea in medie 334 lei pe luna. Facand un calcul simpu avem 176 lei acum si 334 inainte. Acum nu mai astept sa vina apa calda inainte asteptam de ma fulgera. Acum stiu ca nu-i normal sa platesti ce nu consumi ,dar mi se acrise de toti pensionarii din bloc care se spalau toamna asa ca am luat decizia sa fac eu ceva. Situatia nu se va schimba pentru ca dupa parerea mea umila pensionarii nu vor castiga niciodata mai mult.Dar asta e o alta discutie,alta Marie,alta palarie…

    • #94

      mie 22 de grade mi se pare putin, eu am centrala la 23 de grade dar stau invelita cu patura mai mereu (sunt genul de persoana cu sosete in picioare, vara, pe canicula 🙁 )

  23. Asta imi aminteste de cele cateva discutii pe care le-am avut cu doamna de la ghiseul de incasari taxe, impozite, amenzi etc, de la circa financiara a sectorului 5. Cand o vad pe ea inteleg de ce stau aia doi politisti la intrare acolo tot timpul :))))

  24. #96

    Aștept un reprezentant radet pt a face o remăsurare. Primesc un telefon ieri după amiaza, ca o sa se prezinte azi. Si ma întreabă: nu puteți sa veniți sa ma luați cu mașina?? (Daaa, este pe bune) Probabil o duc atât de rău încât nu au nici bani de benzină si tu ca si consumator ai obligația ca sa le plătești deplasările….