Am tot scris de măgăria ce se întâmplă la Institutul Cantacuzino, unde se vrea închiderea instituției, pentru că pe terenul de sub ea se vrea deschiderea unui mol. Încet încet, ițele încep să se deslușească.

Sindicatul TESA de la Cantacuzino mai spune că Institutul a pierdut două licitaţii pentru mediu Lowenstein (pentru TBC), în valoare de zeci de milioane de lei, pentru că directorul general nu semnează dosarele necesare în acest scop. Mai mult, directorul general întârzie sau nu semnează contracte de colaborare cu terţi, pierzându-se astfel potenţiali clienţi şi potenţiale venituri

Ideea e simplă. Se umblă la nevoile directorului general, după care acesta începe să lucreze în direcția care trebuie. Ușor ușor lumea uită și uite-așa, încă un mol va lua naștere în București. Cine pizda mă-sii are nevoie de un producător de vaaccinuri, când pot fi cumpărate scump de la alții?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.