2 milioane de clienți. Cel mai mare retailer online de carte din România. Vinde carte, carte străina, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării și articole bebe, nutriție, îngrijire personală, home&deco.

E descrierea pe 2 rânduri a unuia din cele mai mari magazine online din România, magazin care împlinește 10 ani de la înființare. Și sărbătorește asta cu o campanie de 7 zile, în care clienții pot cumpăra produse cu reducere de până la 90% la categoriile carte, carte străina, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării și articole bebe, nutriție, îngrijire personală, home&deco, doar între 22 și 28 iunie.

Dacă aveți nevoie de niște idei:

Cărțile din seria Jurnalul unui puști l-au făcut pe fiul meu, care este un drac împielițat, să citească. Serios, el nu avea alte pasiuni în afară de gaming. Și a descoperit prima carte din serie, luată așa, fără mari speranțe, iar acum le-a vrut pe toate și se plimbă cu cartea la subraț inclusiv când se duce pe stradă, la joacă.

La asta merge asezonat un balansoar, pentru confort și intimitate. Le-am luat un leagăn de terasă, crezând că vor fi foarte happy, dar amândoi sunt cam meh, nu mai vor de astea, acum sunt mari.

Anyway, happy hunting!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

10 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Cati ani are fiul tău? Eu am cam aceeași problema cu fata care are 7 ani și caut cărți care ar putea sa o intereseze.

    • #2

      7

    • #3

      Ok, deci sa băgăm o fisa atunci, sper sa fie cu noroc.
      Multumesc!

    • #4

      stai,vezi ca pentru fete e ceva gen Jurnalul unei fete

    • #5

      Sa vin și cu un update ca merita menționat – luat însemnările unei puștoaice, negociat cu copilul sa citească măcar primele 20 de pagini, a citit 50 în prima zi.
      Asa ca mulțumesc pentru recomandari

    • #6

      nice

  2. #7

    Salutam! Certific faptul ca amandoi copiii mei au inceput cu Jurnalul unui pusti. Carte care i-a facut sa aiba propria lor lume plina de prostii. In mod normal nu as fi dat-o. Acum cel mic, la 7,5 ani citeste Narnia, cel mare (la 11,5 ani) a facut pasul catre Jules Verne… A citit si o carte la cateva zile, iar la scoala, in clasa a doua, a mers cu ghiozdanul la scoala. “De ce ai venit din prima zi cu caietele, azi nu facem ore? – a intrebat invatatoarea…”Pai nu Dvs ne-ati spus sa venim cu tot ce am citit in vacanta?” a intrebat pustiul meu cel mare aratandu-i cele 17 carti citite… Deci da, se ppoate… Cumulat cu regula de 15 min/zi joc pe telefon/tableta, fara Xboxuri si alte prostioare care sunt pentru alte varste.

    Pentru fete exista Jurnalul unei Pustoaice…

  3. #8

    Jurnalul ala e un magnet teribil. Toti copiii il cautau la biblioteca scolii. Aveam numai 4 exemplare, nu apucau sa fie asezate pe raft. Iar daca vreun cititor uituc tinea cartea acasa o luna de zile, era deja tragedie…
    Plodul meu a citit pe nerasuflate seria jurnalelor, Copacul cu 13 etaje (in vol II etajele sint 26, iar in ultimul au ajuns la 39), cartile cu aventuri din Minecraft… La altele nu se prea uita.
    Iar eu ramin cu impresia ca nu inteleg literatura moderna pentru copii….

    • #9

      unele bucăți din literatura aia modernă pt copii sunt mișto. sau așa mi se par mie. editura Arthur e una din preferatele mele.
      acu’, sincerc, mi se pare mai ok să citească ceva decât să nu citească deloc. măcar citind au o șansă să ajungă și la literatura aia pe care o înțelegem noi.

      eu mor încet după ce-am făcut niște crize de nervi când pe grupurile mele ”de citit”, la solicitarea ”ce-mi recomandați pt un copil/cineva de x ani (între 4-5 și 80-90) ca să-l prindă și să-l facă să citească în continuare” se recomandă în draci cărțile alea pe care le citeam eu acu’ 25-30 de ani și chiar și acum începeau să fie cam răsuflate sau clasici (dar d-alea lacrimogene) pt adulți.
      știți vreun copil care e copil în zilele noastre căruia i-a plăcut ”cuore” sau ”la medeleni” sau ”cireșarii”?

      în condițiile în care piața e plină de cărți pt copii chiar mișto.

    • #10

      tocmai am văzut o listă de ”lecturi pt clasa a iii-a pt vacanță”. doamne apără și păzește! înțeleg că programa e idioată, dar o învățătoare normală la cap ar trebui să arunce lista aia la coș și să recomande copiilor ceva citibil, dacă chiar vrea să-i îndrume pe calea asta.
      din lista aia de 16, poate, doar poate, în funcție de copil, i-aș da copilului un singur titlu ”colț alb”.
      nici măcar ”heidi” și eu am adorat cartea asta când eram copil.