DNA cere încuviințarea Parlamentului și Președinției pentru începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pentru achiziția vaccinurilor anti-COVID în timpul pandemiei, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Conform anunțului oficial al DNA, cei trei sunt acuzați că ar fi cumpărat în plus față de cantitatea existentă și necesară peste 52,8 milioane de doze de vaccin Pfizer și Moderna, în valoare de peste un miliard de euro.

Ce nu puteți citi în mod oficial, din știrea asta, este că DNA nu putea face această mișcare fără ca, la mijloc, să fie suspiciunea unei mite grandioase. Cel mai probabil, un băiat intermediar a plătit bine de tot pentru ca unul din ăștia, aș paria pe Ioana Mihăilă, pentru că era proasta grupului, adusă acolo ca să aibă țap ispășitor, să semneze achiziția.

Dacă cererea nu va trece de parlament, nu vom mai afla nimic, niciodată, așa cum nu am mai aflat nimic de infracțiunile lui Varujan Guzganian, hoțul armean din parlamentul româniei. Probabil nu va trece, dacă cererea a fost trimisă în grup. Dacă a fost trimisă nominal, singurul cercetat va fi Vlad Voiculescu, de braț cu Mihăilă.

ioana mihaila

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.