Nu lasati niciodata shaorma de pui in masina. Timp de 2 saptamani. Nu vreti sa stiti cum miroase…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

33 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu pot sa cred ca ai putut sa faci asa ceva…hahhahahahh…nici nu vreau sa imi inchipui…sti bine ca nu o sa mai iasa mirosul ala niciodata de acolo…

  2. DOUA saptamani? Dude, si eu uit bonuri de la benzinarie prin fiecare sertar si coltisor, si inca am cateva seminte de mac in scrumiera de la un covrig mancat acum cateva saptamani, da’ cat de dezordine sa ai sa uiti o shaorma intreaga doua saptamani? :))

  3. #3

    bai, nu stiam ce miroase a hoit putred in masina….

  4. #4

    shaorma miroase a hoit si cand e proaspata dapai dupa 2 sapt :))

  5. Du-o inapoi de unde ai cumparat-o si cerele sa-ti dea alta!
    Sau: suna la OPC si zi-le ce stricaciuni vind unii!
    🙂

  6. Se mai intampla! :))

  7. cum de a scapat nemancata?

  8. Era un mit demonstrat la MythBuster tot cu ceva in genul lasat in masina, si dupa cateva saptamani au intrat aia cu masti inauntru. =))

  9. si in 2 saptamani nu ti-ai dat seama ca e acolo?:))

  10. jeez! bleah.

  11. tii regim sau mananci shaorma?:-w

  12. crap si eu tocmai vroiam sa mananc acu :))) mersi

  13. De la care din shaormeriile din Bucuresti era?
    Eu zic ca se poate naste un studiu din chestia asta: care shaorma din Bucuresti rezista mai mult intr-o masina 😀

  14. Avea si usturoi? 😀

  15. da unde ai tinut-o de-a stat doua saptamani neobservata?

  16. Nici n-as manca vreodata shaorma (sau cum s-o fi scriind) 😀 Mie mi se face rau de la miros si cand trec pe la o shaormerie unde (teoretic!) dracia e proaspata…

    • #19

      eh, cand e una de vita, lejer condimentata, cu mult usturoi…

  17. cam orice aliment tinut 2 saptamani in masina miroase de numa`.
    ai un motiv bun sa schimbi masina 🙂

  18. #21

    “dezordinea din lucruri dovedeste dezordinea din ginduri” – nu stiu cine a scos-o pe-asta, dar tot din experienta de viata se trage.

    ai grija sa nu arunci apa din cadita cu tot cu copil.

  19. #22

    Soacra a rasturnat sub scaunul pasagerului vreo 3 piersici vara trecuta, le-a gasit dupa o luna sub forma unei mase vascoase, mirosul a mai persistat in covor vreo 2 luni.

  20. #23

    Ca sa nu vi se intample si voua la fel exista o singura solutie: NU MAI MANCATI SAORMA neam de imbuibati, sau vreti sa ii ajungem pe americani ?

  21. #24

    ba, de fapt nu era shaorma, era fajita, dar daca lasam fajita nu stia nici unul din voi ce e aia:)))

  22. mit demonstrat la MythBuster a fost cu o carcasa de porc intreaga … nu au reusit aia sa scoata din masina nimic , chiar si cu masti de gaza , cat despre shaorma am lucrat cativa ani si pot cu siguranta sa va zic ca daca au trecut 8-10 ore cat sta la foc ( chiar daca tai din ea) incepe si miroase a hoit . daramite 2 saptamani … frateeee. puteti incerca urmatorul experiment : se ia una bucata de pulpa pui , se pune intr-un castron plastic acoperit si se uita in bucatarie 24 de ore ( ! Atentie experiment nerecomandat celor bolnavi de bila ) multa bafta la cautat odorizante de camera…

  23. #26

    Nu stiu de ce te miri ca pute asa de urat, avand in vedere ca e produsa doar din chimicale.

    Mie nu-mi place shaorma, de fapt nu prea mananc nimic de la fast-food. Dar fiindca am fost acum 2 saptamani in Bucuresti m-am gandit sa incerc shaorma de la Dristor, pe care voi o laudati atat de tare. Am mancat un sfert din ea, iar trei sferturi din ea am aruncat la gunoi pentru ca era sa-mi dau matele afara de la ce gust avea. Chiar nu-mi dau seama ce va place la ea.

  24. #27

    Fix asa am patit si eu, numai ca am lasat-o vreo 5 zile. N-am putut s-o mananc pe toata, si zic s-o pun in torpedo, c-o arunc mai tarziu. Am uitat-o acolo. In primele zile am simtit un miros slabut, dar am zis ca ba, plm, tre’ sa-i fac revizia, or pute lichidele din motor, mortii ei. Abia cand “lichidele” au inceput sa puta grav am avut inspiratia de a deschide torpedo-ul.

  25. @dani te insel . chimicale nu are sunt doar cateva mirodenii , iaurt , portocala , pasta iute de ardei , usturoi si ulei de floare , toate amestecate cu carnea de pui si tunuta la fazendat 24 de ore …

  26. Sulfy te rog nu fi naiv. Nu exista produs fast-food care sa nu aiba chimicale. In plus, toate ingredientele enumerate de tine sunt cumparate en-gross dintr-un supermarket si probabil ca sunt printre cele mai ieftine (ex cartofi congelati ARO bagati direct din congelator in ulei). Ce sa mai zic de conditiile in care sunt facute unele dintre mancaruri.

    Sincer mai bine aleg o ciorba de vacuta sau o mancare preparata atunci la un restaurant select. Dar cel mai bine e sa mananc 100% natural din bunatatile de la bunica-mea din sat si din mancarurile facute de nevasta-mea.

    Eu va sugerez sa profitati din plin de faptul ca MAI AVETI bunici la tara. N-o sa va para rau.

  27. #30

    Asta e “Din invataturile lui Arhi catre fii sai”. :)))

  28. @dani poate ai dreptate in felul tau , dar iti spun din start : cand esti cel care face reteta de produs si 101% sti ce bagi in ea poti sa te contrazici pana la cer . Si produsele de la tara stii bine ca sun cat de cat poluate . chiar daca bunici nostri nu le forteaza cu chimicale , vecinul lor foloseste azotat si cum este cu acea panza freatica …. apa care o bei din fantana ….

  29. #32

    da ce-ti mai place saorma…

  30. Bine acuma, nu poti sa compari chimicalele folosite de tarani si nu poti sa compari chimicalele folosite de comercianti. Taranii folosesc chimicale pentru ca n-au incotro si in cantitate mica. Din cauza poluarii, vremea se schimba tot mai des, iar plantele nu rezista prea mult. Dar comerciantii folosesc chimicalele pentru a face bani si in cantitate industriala. Fa tu diferenta.