E la modă acum pe blogurile “cu ştaif” să îl înjuri pe VisUrât. Cum a făcut el, ca un mafiot, mânării cu Blogatu, care e un spammer nenorocit, să îşi crească traficul şi să mintă cu neruşinare.

Nu sunt eu cel mai în măsură să îmi dau cu părerea, mai ales că VisUrât îmi este fin. Poate a greşit, poate chiar a făcut mânării.
Aş vrea doar să spun câte un lucru unor oameni pe care, în principiu, îi respect.

1. Buddha, acum 6-8 luni, un an, nimeni nu te egala în spam. Gemea google de concursuri şi bolduiala pe bani din blog, blog, cum sa faci bani din blog, wordpress themes şi altele de pe blogul tau. Între timp, ţi-ai atins scopul, eşti pe primul loc la căutările care te-au interesat şi te-ai potolit. Crezi că dacă tu spamai google inteligent, erai deasupra la ce face blogatu acum?

2. Fulgerică, mai ţii minte când te învăţam la 2 noaptea să mânăreşti statisticile de la FeedBurner? Sau mai ţii minte nenumăratele dăţi în care mi-ai dat linkuri de Digg, să îţi votez preţioasele “articole” (a se citi filmuleţe), astfel aducându-ţi trafic total nerelevant pentru românia, dar na, era trafic?
Cu ce eşti tu mai bun decât Visurât, de peste tot unde apare subiectul comentezi la modul “ce dezgustător, nu credeam că se practică aceste lucruri pe bloguri”.

Nu uitaţi de unde aţi plecat, TOŢI. Nu uitaţi ca TOŢI am făcut prostii, la rândul nostru, încercând să ne creştem traficul, atunci când 100 de unici reprezentau vârful viselor noastre. Şi eu le-am făcut, şi eu m-am certat cu zoso pentru câţiva unici în plus.
Credeţi că e normal să ne dăm deontologi şi transparenţi, călcând peste cadavre, acum când brusc suntem “vedete”?
Permiteţi-mi mie să spun:

CE DEZGUSTĂTOR…

LE: Uitam de fratele piticu, care are script de refresh in site, ca sa isi mareasca numarul de afisari, deci sa vanda niste statistici oarecum false, dar si el este revoltat ca se intampla chestii de astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.