Nu am crezut niciodată că o să văd așa ceva, dar iată, se poate, la primăria din Cluj e închis situl, că oamenii mai au și concediu, da??

Trebuie doar să intrați pe primariaclujnapoca.ro/ și să vă duceți la E-cont.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

28 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Te alinți, e normal… Se pregatesc pt valul 5 si nici poftia nu a fost dovedita…. Mai e sf ion…. Mai este de muncă…

  2. #2

    De Crăciun fii mai bun…

  3. #3

    in Timisoara se deschide din 18 ianuarie.

  4. #7

    Voi fi avocatul diavolului. Toate primăriile abia după 10 ianuarie afișează taxele și impozitele ce pot fi plătite începând cu acea dată.

    • #8

      ai fi un avocat prost, azi a fost omor peste tot la taxe și impozite

    • #9

      Idem si la Galati. Ceva cu inchiderea/deschiderea anului fiscal.

    • #10

      ia uite ma, si eu ca prostul a platit ieri pe ghiseul . ro
      Daca stiam ca abia dupa 10, mai asteptam

    • #11

      Si eu am platit deja in bucuresti/sector6..

    • #12

      Sectorul 2 are o platforma online dedicată. Am verificat balanța pe 01.01.

  5. #13

    Sunt Ardeleni, se misca mai greu.

  6. #14

    eu de obicei sunt proasta satului care nu pricepe dar ala e un sait care are pagini si formulare care oricum functioneaza si cind e biroul inchis ca doar nu da mirela de la taxe la pedale sa mearga saitul

  7. #15

    În paralel, de ieri e în vigoare legea care interzice oricărei instituții să ceară cetățeanului prezentarea unui act eliberat de către o altă instituție.

    În teorie, asta ar însemna dispariția dosarului cu șină.

    Aștept cu multă curiozitate punerea efectivă în practică a acestei legi.

    • #16

      O sa-ti ceara dosar cu sina gol

    • #17

      adica nare voie sami ceara buletinul?

    • #18

      Da, dar din pacate e o chichita in lege: e vorba de autoritatile centrale, nu de cele locale. Asa ca, la primarii si alte servicii locale tot mai trebuie dus vraful de documente originale si copiile aferente

  8. Nu-i.bai, emil boc va continua sa mearga zilnic pe rand la toate radio-uri locale (napoca fm, realitatea fm, transilvania…) Unde moderatorii de casa sa-i laude realizarile marete: metroul, cartierul rezidential din lombului, baile someseni….si alte vrajeli unele dintre ele promise inca de acum 18 ani din primul mandat de primar a lui boc.

    • Am uitat si de centura metropolitana alta promisiune a lui boc in fiecare campanie electorala din ultimii cel putin 10 ani.

  9. #21

    Este o formulare nefericită.
    Nu există primărie în țara asta care să poată încasa impozite locale (impozit pe clădiri, teren sau auto) la început de an, în primele zile, pentru anul care tocmai începe, doar dacă au evidențe pe hârtie și nici atunci nu e sigur. Sunt proceduri de închidere an, de stabilire a restanțelor, de recalculare a taxelor la nivelul stabilit prin HCL pentru anul nou, de verificat dacă anumite proprietăți se impun în regim rezidențial sau nerezidenți, etc.
    Puteau pune un anunț ceva mai detaliat care să arate asta.

    • #22

      La Ploiesti erau de ieri disponibile pe ghiseul.ro toate taxele pe care le am de platit.

    • #23

      Man, iti zic oamenii ca au platit deja si tu halatu’, cat e halatu’

    • #24

      Cum am platit eu online impozitul pe casa, pe masina, locul de parcare de acum 2 zile? Cei care stau la.cozi si platesc fizic ce platesc daca nu se poate ?

  10. #25

    Toate institutiile publice locale dau drumul la plati (fizic sau online) la o zi, doua dupa ce deschid portile intrucat trebuie sa migreze datele recalculate pentru noul an. Chestia cu site-ul de la Cluj e o exprimare nefericita, normal ar fi trebuit sa scrie “taxele si impozitele se pot achita online incepand cu data de…”

  11. #26

    Eu nu inteleg, site-ul consta in ceva gen live chat? Ca altfel, pentru trimis mesaje, cereri si reclamatii nu vad problema. Lumea trimite, ei raspund cand vor, nu? Dar sa inchida site-ul…

  12. #27

    Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă. După vreo oră de mers, parcă încep să bănuiască că au greșit trenul. Când vine controlorul, unul din ei își face curaj și-l întreabă:
    – Domnule, nu te supăra, trenul ăsta mă duce la Cluj?
    – Nu.
    După câteva momente de tăcere, al doilea ardelean întreabă:
    – Dar pe mine?

  13. #28

    N-are legătură cu subiectul dar apropo de digitalizare, am rămas prost când am văzut efectiv că nu îți poți plăti dările către stat, daca vrei sa o faci in numele altcuiva, daca respectiva persoană nu are un card/cont bancar. Figure that ! Ghișeul.ro, că despre el vorbim, la crearea contului, îți cere CNP. Pe baza CNP ului (considerând că CNP ul introdus e al proprietarului (altfel nu merge), site ul îți returnează datoriile către site pt instituțiile eligibile.

    Așa că de exemplu daca vrei sa plătești online datoriile unui părinte în vârstă care nu are un cont bancar (cum sunt mii de situații) afla că nu poți . Pașii necesari la crearea contului online pe site-ul ploii îți cere să bagi CNP și după aia IBAN ul. Când dai next, sistemul verifica și dacă nu se potrivesc CNP ul cu IBAN ul, sănătate. Mergi la ghișeu. Ghișeul.ro, dacă citești așa , sictir. Ești de o imbecilitate sinistra.

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam