Zilele astea sunt alegeri în USR. Și-a dat demisia liderul pus la mișto, după ce trupa Barna și Ghinea a dat de gard tot și au nevoie de un alt țap ispășitor, rapid, că vin alegerile parlamentare și avem nevoie de finanțe, subvenția aia de la stat pentru partide reprezintă o grămadă de bănuți.

Golanii ăștia care au acaparat USR pe nume propriu sunt niște hoți. Niște șmenari de cea mai joasă speță. Niște oameni care, efectiv, au căpușat partidul în care ne pusesem toți speranțele, pentru bani, salarii, contracte, sponsorizări și consilieri. Oamenii aceștia trebuie să plece. Toți. Barnea, Ghinea trebuie să dispară din zonă, altfel nimeni nu va mai vota USR-ul.

Știu că sunteți, unii dintre voi, mari fani și vai, cum să zici așa de USR, că sunt oricum mai buni. În primul rând nu, nu sunt oricum mai buni, actualii lideri sunt niște gunoaie șmenare. În al doilea rând, degeaba v-ați agitat pe aici cu textele astea. Eu doar am scris, în toți anii ăștia, cum sunt percepuți de către oamenii simpli, de oamenii care votează, de proștii ăia de care nu îi păsa Ralucăi Prună, când a scos pușcăriașii din închisoare. Sau secretarelor cu răni în genunchi, făcute parlamentari de către gașca Ghinea-Barna, cu motivația că foștii parlamentari, dacă țin atât la românia, pot lupta și din afara camerei, nu au nevoie neapărat de funcții.

Iar timpul mi-a dat dreptate, gulerașele albe de la USR au fost la 50 de sutimi distanță să nu prindă deloc mandate europene. Sigur, aș fi preferat să nu prindă deloc, având în vedere că au plecat, evident, Barna și Vlad “amarsdaramșifăcut” Voiculescu. 4 ani de relaxare, venituri de zeci de mii lunar, totul pe banii proștilor. Dacă nu se schimbă lucruri RADICAL în USR, la parlamentare au șanse să nu prindă niciun loc, pentru că eu nu voi vota niciodată vreo listă care conține ipochimenii care au distrus partidul până acum. Deloc, prefer să votez AUR, măcar știu că și eu, ca și ei, îmi bat joc de ceilalți.

Așa că, dacă sunteți membri USR și participați la vot, votați pe cineva care va avea puterea de a scoate toți limbricii, toate teniile alea care au distrus partidul și să îi arunce la gunoi. Altfel, degeaba votați, din septembrie sau când vor fi mizeriile alea de parlamentare, USR își închide porțile. Pentru că nimeni nu va mai vota liste care conțin nume gen Barna, Ghinea, Moșteanu, Cozete, Cotlet, CLotilde și alte gunoaie.
Seek Tear!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.