Aseară, în timp ce încercam să scriu grăbit ceva, am relizat că am uitat să îi menționez tocmai pe cei fără de care nu m-aș fi simțit atât de bine prin locurile unde am umblat, cei alături de care am cântat o piesă din La sau am mâncat rădăuțene recondiționate.

Așa că putem să îl menționăm pe co-seniorul Andrei Crivăț, cu care am împărțit toate alea, inclusiv John Deerul de la Arsenal Park, pe Andrei Cismaru, șofer de calibru excepțional și ofticangiu la ping pong, Alex Ciucă, care seamănă cu Mr. Burns, Dragoș Asaftei, care ne-a făcut pozele, Alex Dumbravă, care avea un cuțit, Chinezu, care a băut, Sebastian “Sebimi-aifacutcafeaua” Bargau și Denisa Bargau, Răzvan Dragos, care a rupt imodiumul în două și Alina Crâncău, care i-a alinat durerea, Oana Olaru Zăinescu, posesoarea unor airbaguri cât china comunistă, Ruxa, care m-a bătut la biliard, Toma Nicolau, care deși are 1.50 cu tot cu șosete, aproape că atinge coșul de baschet din săritură, Nebuloasa, cu valențe de mămică, Cristina Putan, mare amatoare de suc de mere.

Sper să nu mă fi trădat memoria și să fi uitat pe cineva.
Așa că vă mulțumesc tuturor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.