În cazul în care aveați de 2 lei speranță cum că iată, avem alternativă, nu mai trebuie să votăm cel mai mic rău, plus alte dude de astea, am o veste pentru voi.

“Eu sunt foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana. Sunt foarte convins de lucrul acesta”, a spus Barna.
Nu vreau sa discutam despre oameni individuali, despre staruri. Romania trebuie sa mearga in directia europeana, pentru ca modelul star il vedem la Erdogan, Orban si Dragnea. Institutiile trebuie sa functioneze cu persoane care sunt la acel moment in conducere.

Așa este, domnu Barna. De aia funcționează și instituția primului ministru, și cea a ministrului justiției, și cea a ministrului muncii și tot restul de instituții din românia.

Dacă nu înțelegeți, USR tocmai a trecut baricada și vrea liniște în țară. Pentru că:

USR va avea un candidat la alegerile prezidentiale, care, probabil “va fi decis de un referendum intern in cadrul partidului”, a declarat marti presedintele USR, Dan Barna.

Știi cum e, nu poți să ai candidat la președinție și să îl verifice Codruța de diverse, că nu dă bine. Așa că mai bine facem un blat, cu siguranță iese bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.