Eu de genul meu sunt tipul point and shoot. Camera pusa pe auto si declansatorul in rafale, trag 1000 de poze, sperand sa iasa macar una buna. Nu sunt expert fotograf, nici nu vreau sa devin, nu e vreo pasiune de-a mea, iar “expertii” care imi explica ce nefotograf sunt eu, ma fac cel mult sa zambesc.

But ppl. Am vazut aici fotografi adevarati, oameni care stiu cu ce se mananca jocul asta pana la ultimul pixel de imagine. Ca idee, unul din ei, cu acelasi Nikon D5100, a ajustat setarile camerei, a focalizat si a facut poza mult mai repede decat mi-a luat mie sa duc aparatul la ochi si sa las focalizarea automata sa prinda si sa redea corect nenorocita de pasare pe care am pozat-o amandoi. Mie mi-a iesit un blur, lui i-a iesit o poza in care pasarea era parca vie.

Da, fotografia e o arta, pentru cine stie si cunoaste. Nu cred ca voi depasi vreodata stadiul in care sunt, poate doar sa reusesc sa cunosc mai multe setari pe aparat, sa invat si eu ce sunt alea sarf si diafragma si cum si cand se seteaza.
Dar de pozat o sa pozez in continuare. Nu o fi ea arta, dar e istorie :mrgreen:

Diseara o dam in focuri de tabara. Sa vedeti ce poze de Dali imi ies.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.