Toți eram deja convinși, în sinele interior, că, la un moment dat, va trebui să votăm cu Ciolacu, ca să nu iasă George Simion, este? Știați, acolo, că va trebui să votați peeeseeedeee, pentru că, nu-i așa, doar nu o să îl lăsăm pe nebunul ăla de Simion să fie președinte, nu?

Etete că Simion a fost mai smart decât toți la un loc și are un candidat propriu. Dan Puric. Și aici s-a închis jucărica. Pentru că Dan Puric este imaculat, din punctul de vedere al votantului român. Dan Puric umple săli oriunde se duce, pentru că este carismatic și știe exact pe ce butoane să apese. Dan Puric este un fundamentalist ortodox, la același nivel cu Arsenie Boca, există oameni care, la cel mai real mod posibil, se roagă la sfântul Dan Puric.

Iar campania electorală exact așa va fi. Dan Puric, mergând la pas prin țară, strângând la un loc mii de oameni oriunde se oprește și le va vorbi despre dumnezeu, valorile noastre străbune și ortodoxe, despre cum vom fi iarăși mai mult decât am fost, dumnezeu, neatârnare, valorile familiale creștine, dumnezeu și ce mai are el prin repertoriu. Unele din subiecte vor fi cu atingere reală și delicată inclusiv în sufletul vostru și vă veți gândi Băi, dar poate are dreptate, uite ce bine le zice.

O să fie o campanie electorală extrem de distractivă. Băieții de la Republica încearcă din start să îl discrediteze și să îl asimileze cu Vadim. Doar că nu există similitudini. Singura similaritate este că, amândoi sunt/au fost culți. În rest, Puric nu este nebun, Purin nu e agresiv, dimpotrivă, are o voce extrem de bine modelată, care folosește exact frecvențele necesare pentru a te pune, ca ascultător, în starea de prostrație necesară pentru îndoctrinare.

Nu cădeți în plasa asta falsă cu Vadim. Nici măcar nu se va pune problema unei asemănări.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.