Citind știri de genul acesta ești tentat să o dai nazist, peste X ani, nimeni nu mai are voie să conducă, am zis! După care fiecare are ideea lui despre ce înseamnă bătrân. Parcă v-am povestit că, prin școala generală, îi auzeam pe părinții unui coleg făcând niște planuri de investiții pe termen lung, iar în mintea mea eram Ce plm mai investesc ăștia, au aproape 40 de ani, sunt cu un picior în groapă, nu se caută și ei de loc de veci și alea?

Așa că da, și eu aș fi pentru interzicerea bătrânilor la volan. Dar care e vârsta corectă? Pentru un puști de 20, eu sunt bătrân. La fel, unul de 60, pentru mine e bâtrân. Dar cel de 60 este și se simte tânăr față de unul de 90.

Oare cum ar fi dacă peste o anumită vârstă, să zicem 60 de ani, ar trebui să faci controale medicale periodice, o dată la 6 luni, controale care să fie făcute la sânge și prin care medicul să fie responsabilizat? Adică, după un accident de acesta, autorul să fie testat medical, reflexologic, vizual, chestii de astea decadente, care nu se schimba de la o zi la alta. Si daca omul vede pana la varful bordului si are reflexele lui Johannis in politică, medicul să intre la bulău, lângă Udrea.

Cum ar fi, ar fi frumos, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.