Windows 10, deși deja este destul de vechiuț, este îmbunătățit în mod constant, iar performanțele Windows 10 s-au stabilizat în timp și merge smooth, aproape perfect din toate punctele de vedere. Windows 11 a fost afectat de probleme de compatibilitate software și hardware de la lansarea sa. Se pare că sistemul de operare Windows 11 are probleme cu procesoarele AMD Ryzen și o eroare care încetinește SSD-urile, provocând scăderi drastice de performanță pe laptopurile cu Windows 11. Deci, pentru un computer cu o configurație slabă, Windows 11 va reuși să facă performanțele și mai slabe. Dar când vine vorba de securitate, Microsoft acordă o atenție deosebită securității pe Windows 11, un sistem care, de exemplu, permite utilizatorilor să gestioneze intuitiv aplicațiile de urmărire a locației.nstantaneu aplicațiile rău intenționate care încearcă să fure informații despre utilizator.

Ce versiune de SO ar trebui să aleg?
Deși Windows 11 este mai fiabil în ceea ce privește securitatea, Windows 10 este mai bun în ceea ce privește interfața, performanța și software-ul compatibil. Desigur, asta dacă nu sunteți ca anumite persoane, care încă folosesc Windows 7. Noroc că s-a scos XP-ul, că rămânea la el.

În oferta sa de Paște, prietenii noștri de la Godeal24.com au Windows 10 la ofertă, cu doar 7.24E. În plus, Office Professional 2021, care are prețul oficial de $439.99, costă doar 30.22€!
Alte oferte:

Reduceri de până la 62% cu cuponul SGO62


More Computer Tools:  

Get More Tools>>>

Până la 50% off pentru Windows cu cuponul “SGO50”

Alte versiuni cu cuponul “SGO62”

Ce este licența OEM? De ce OEM?

Mulți utilizatori sunt foarte încântați de prețul mic oferit de Godeal24, dar se întreabă de ce prețul este atât de mic? Mai important, este adevărat? Da, e adevărat, deoarece licențele vândute de Godeal24 sunt licențe OEM.

Acestea sunt licențe care sunt de obicei vândute producătorilor, astfel încât aceștia să poată cumpăra Windows mai ieftin pentru a le instala pe produsele  în serie. Dezavantajul unei licențe OEM este că de obicei este legată de placa de bază, așa că odată activată, este dificil să transferați licența pe un alt computer.

Din fericire, Godeal24 își vinde licențele OEM atât de ieftin încât, dacă vă mutați computerul sau aveți nevoie de altă licență, puteți cumpăra o altă copie și este totuși mai ieftin decât să plătiți prețul cu amănuntul.

Godeal24 nu numai că oferă produse bune, dar există și serviciul post-vânzare. Godeal24 are o echipă profesionistă de servicii pentru clienți, care oferă asistență tehnică 24/7 și, atâta timp cât cumpărați produse de la Godeal24, vă puteți bucura și de un serviciu post-vânzare pe viață!

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

13 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    stie careva daca Win 11 face ca prin miracol placa mea de grafica mai performanta?
    in rest, da, Win 7 era mai bun.
    securitatea imbunatatita a inceput cu Win 10 unde tot ce instalezi e raportat.
    oare cate rupii costa un Widows 11 sau Microsoft Office la vecinii nostri din ograda.(retoric)

  2. #2

    As ramane deocamdata pe Windows 10 care merge brici, s-a maturizat/invechit ca un vin bun. Am si Windows 11 dar cel putin la mine sunt unele probleme cu driveri la imprimanta HP.Tin sa precizez ca ambele windows-uri sunt cu licenta cumparate de pe linkurile puse de tine si este mai mult decat ok.

  3. #3

    Windows 11 Pro Plus build 22000.588 șterge pe jos cu orice Windows 10.
    Dacă urăsc cu patimă mizeria numită Windows 10, îmi place la culme Windows 11, dar nu renunț la Windows 7 SP1.

  4. Eu am windows 11 de cand a fost posibil upgrade-ul. Ulterior am achizitionat o licenta ca sa il instalez clean. Am un ultraportabil vivobook 14 cu intel si se misca mult mult mult mai bine decat cu win 10.
    Nu am intalnit probleme de compatibilitate pana acum. Folosesc urmatoarele programe constant: office 2021 (a mers la fel de bine si cu 2019). photoshop cc 2014 (doar pt chestii minore), nitro pdf, total commander, webex cisco, zoom, teams, programe dedidacte pt blackmagic (mixer video).

  5. #5

    Cel mai bun Windows este versiunea curenta, cea care primeste prioritar atentia, imbunatatirile si fix-urile.

    *stiu ca au existat accidente gen ME unde ce zic eu nu a fost valabil, au trecut 20 de ani de atunci, nu se mai pune.

  6. #6

    Windows 9 man, ca toata lumea il cauta 🙂

  7. As fi trecut la Windows 11, dar nu am TPM 2.0 la placa de baza si Microsoft considera ca la i7-4790K, GTX 970 si 32GB RAM DDR3, nu intrunesc “cerintele” de sistem.

    • #8

      cica exista un workaround

    • Am vazut ca s-ar vinde separat chip cu TPM 2.0 sau faci ceva modificari in registri astfel incat sa permita instalarea Windows 11.

    • #10

      Cu Rufus 3.17 iti faci un stick USB cu Windows 11 fara sa mai ai probleme cu rahatul ala de TPM 2.0. Eu asa am facut si merge.
      Link : techimp85.wordpress.com/2021/11/06/rufus-3-17-how-to-create-windows-11-iso-without-tpm-2-0/

    • #11

      setarile din Bios (total contraintuitiv) rezolvă problema. tot de aici am cumpărat și eu win 11 + office 2021 și la instalarea pe un HP Intel I5 gen11 tot atunci primit, mi-a zis că nu întrunesc condițiile. după tutoriale cu instralarea am reușit.

    • #12

      Teoretic ai TPM software care trebuie activat din BIOS daca nu e deja.
      Faptul ca nu e suportat nu inseamna ca nu va merge, ci doar doar ca nu testeaza si nu valideaza pe procesoare atat de vechi – e totusi Haswell din alta era – si posibil teoretic sa existe probleme de performanta si securitate.

    • #13

      @Pompiliu-Ion Popescu: io am instalat Windows 11 pe un laptop HP cumpărat în 2012 și n-a sughițat vreodată că n-are TPM 2.0
      După cum s-a menționat deja, scrierea imaginii ISO pe stick-ul USB folosind Rufus 3.17 rezolvă problema.