Observ că a reînceput distracția cu vaccinarea fetelor sub 15 ani ca prevenție la cancerul de col uterin. Ca preambul, eu sunt provaccin, îmi voi vaccina copilul și recomand vaccinarea.

DAR.

Legat de acea hartă care ne sugerează că, din cauză că nu facem acel vaccin, mortalitatea la femeile sub 45 de ani e cea mai mare în rromânia, aș vrea doar să subliniez că e o idioțenie.

În primul rând vaccinul este împotriva a vreo 4 tulpini de human papilloma virus, nu pentru toate tulpinile. Deci nu e un vaccin anticancer, ci parțial anti HPV.

În al 2 lea rând, vaccinul are termen maxim de protecție, în acest moment, de 5 ani. După care nu mai poți să îl faci, pentru că nu creează răspunsul de imunitate așteptat. Ce legătură are vaccinarea copilului de 9-15 ani cu mortalitatea la sub 45? VĂ spun că nici una.

Ce nu se spune de fapt, pentru că interesul e în achiziționarea acelor milioane de vaccinuri și acelor milioane de euro care vor umple conturile producătorului.
Nu se spune că rromâncele nu se duc la medicul ginecolog decât atunci când fac avort, când nasc și la menopauză. În rest, doar dacă e o durere gravă, mergem la medic, dar cu rușine, să nu ne vadă pizda chiar așa, fără să ne apărăm cumva.

Nu se spune că nu avem nici un fel de medicină preventivă. Ambii mei medici de familie pe care i-am avut, de când s-a introdus acest concept NU MI-AU FĂCUT NICI O ANALIZĂ. Nimic. Și aici mă refer la analizele acelea obligatorii, pe care trebuia să le facă tot poporul. Doar au semnat și au încasat banii. Sunt mare, gras și rumen, care e șansa să am vreo boală gravă, nu?

Nu se spune că, așa cum am spus mai sus, nu avem medici, ci doar niște măcelari șpăgari. Da, știu, nu toți sunt așa. Nu, nu sunt toți, dar majoritatea sunt. Pentru că sunt prost plătiți și familiile lor mănâncă și pentru că sistemul e de așa natură. Iar cei buni au plecat demult. Au rămas doar OAMENII dedicați muncii lor și gunoaiele. Iar OAMENII sunt sufocați de gunoaie.

Aici găsești adevăratele motive din spatele mortalității respective, nu fumurile împrăștiate pe toate canalele media, pe bani.
Da, vaccinează-ți copilul, beneficiile sunt mult mai mari decât eventualele efecte adverse. Nu te lăsa păcălit de tâmpeniile alea cu știu eu o fată care a murit de la vaccin și am auzit că alta a leșinat etc. Sunt imbecilități scoase de minți slabe. Nu s-a documentat în mod real nici un fel de moarte legată de vaccinul HPV.

Dar vaccinează-ți copilul în cunoștință de cauză, nu sub influența efectului de turmă de măgari, hai bă, să vaccinăm copilul, că mor babele de cancer.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.