Viceprimarul Păiuşi a menţionat că nu cunoaşte motivele excluderii sale din partid, pentru că nu a primit decizia luată în acest sens, dar a anunţat că a contestat calitatea lui Clotide Armand de preşedinte al filialei USR Sector 1, pe motiv că „a modificat în mod arbitrar” o hotărâre din ianuarie a Adunării Generale, „organul suprem local”, privind lista candidaţilor la Consiliul Local. Oliver Păiuşi a precizat că printre modificările efectuate de Clotilde Armand în listă a fost de a se trece în locul lui pe prima poziţie.

Ne-am bucurat că s-au schimbat lucruri pe la USR, că mergem spre bine, că alea. Doar că nu. Cât timp cancere precum CLotilde Armand sau Vlad Voiculescu sunt la putere și fac, în continuare, legea, conform intereselor proprii, lucrurile rămân la fel. Practic, Clotilde a decis, cu de la sine putere, că îl scoate din funcții și de pe liste pe actualul consilier USR, ca să poată să se pună singurică acolo, să nu rămână cumva, fără funcție, din noiembrie.

Clotilde Armand este un cancer politic și este unul din oamenii care ne-au distrus încrederea și speranța în USR. Clotilde nu merită votată și sper că oamenii vor reacționa în consecință, după ce i-au dat un șut în cur de la primăria sectorului 1. Cum ar fi ca nimeni să nu voteze USR, dacă Clotilde e pe primul loc pe listele alea? Frumos, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.