Am primit ieri un mail, în care eram anunțat cu considerație că McCann PR va comunica de acum înainte pentru Provident. În mod normal, spamurile astea ajung la gunoi, iar pe fetele de la McCann încă le păstrez în lista de mailuri, pentru că sunt toate niște simpatice. Dar când am citit Provident, am rămas puțin interzis.

Alo, vorbim de Provident, cămătarii legali cu cel mai mare succes din rromânia. Până și google îi țin în sandbox și nu le dă căutări personalizate. Ei sunt cei ce cer dobândă de peste 100%. Adică cămătărie penală, lucru pedepsit cu moartea pe vremea lui Richard Inimă de Leu (aș fi vrut să zic vreun domn rromân, dar la 1189, valahii erau atestați doar printr-o mentiune in cronicile lui Friederic Barbarossa)

Deci, ce să comunici la DAE 104%? Că vă spunem dinainte costurile reale ale creditelor? Serios, e lege, orice bancă trebuie să facă asta.
Sau comunicăm într-un mod hazliu cum merg agenții provident pe la vecinii de apartament și îi sperie cu ce infractori au pe palier? Sau amenințărie către bătrâni? Sau telefoanele de amenințare?

Nu serios, ce ai putea să comunici despre așa ceva? Că vă vindem ficatul pe bani puțini, să ne recuperăm datoria?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.