Am și eu o curiozitate pe care nu a reușit să mi-o explice niciunul din “jurnaliștii” români.
În Franța a câștigat alegerile, contrar previziunilor, care o dădeau câștigătoare pe vaca aia de Le Pen, extrema stângă, adunată într-un pol de partidulețe. Bine, au câștigat pentru că, în primul rând, și Franța are un sistem de vot construit astfel încât să poată fi manipulat, ceva cu cele mai multe voturi iau tot, nu există nimic procentual, în fine, nu m-a interesat să îmi aglomerez mintea cu așa ceva, sunt prea bătrân și cu spațiu cerebral limitat.

Mno, curiozitatea mea este care e buba celor de la extrema stângă? În teorie, în doctrina politică, extrema dreaptă sunt naziștii, extrema stângă sunt comuniștii. Dar, după activitățile ruse de cumpărare de politicieni și îndoctrinare, limita asta s-a subțiat ca adevărul când deschide Ciolacu gura. Și sunt foarte curios, știu ce vrea Le Pen, emigrație, Frenxit, pro Rusia, dizolvarea ucrainei, plm, the usuals.

Ceilalți ce vor?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.