www.news.ro/politic-intern/ciolacu-guvernul-orban-trebuie-sa-plece-frica-amenzile-si-amenintarile-nu-vor-putea-inlocui-niciodata-masurile-corecte-si-comunicarea-transparenta-si-credibila-1922402527492020071219433025

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Am citit undeva – nu mai stiu unde si nici sa caut nu am chef – un ceas defect indica ora exacta de 2 ori pe zi. Se potriveste manusa cu situatia asta. Sanatate si purtati masca!

  8

  • #2

   Ai citit un clișeu.

   3

  • #3

   Da, e un cliseu/o platitudine, dar pe genul asta de strategii se bazeaza si antivaccinistii, adeptii teoriei conspiratiei, etc: din cand in cand mai spun cate ceva adevarat.

   3

 2. #4

  Ceea ce, convenabil, uita sa mentioneze d-l Ciolacu, este cate eforturi a facut partidul pe care il conduce ca sa saboteze eforturile guvernului. Cum a incercat sa minimizeze importanta pandemiei, nu a purtat masca, samd. Inclusiv initiativa d-nei Firea cu testarea din Bucuresti, fara nicio baza statistica, era doar o modalitate de a mai arde niste bani….

  10

  • #5

   Chiar oribil Ciolacu, parca ostentativ pentru a sabota eforturile guvernului s-a afișat fara a purta masca, pur și simplu stătea acolo prăbușit pe fotoliu cu whiskanele într-o mână și țigara în cealaltă, lângă ordinarii ăilalți, chiar nu se poate in halul ăsta, ar trebui sa… ah stai că m-am incurcat, nevermind

   6

  • #6

   Pai da, pentru ca principalul partid de OPOZITIE ar trebui sa faca front comun cu cel de la GUVERNARE.

   0

 3. #7

  Vietnam 9gag.com/gag/aXgn7wd
  Romania durere-n pula, amenzi, bataie si jaf din banul public.

  1

  • #8

   Da, fix ce nu trebuie, exces de zel si risipa de resurse. Exact ce a facut Ro la inceputul pandemiei, si acum stau si se uita, ca nu mai au curaj sa repete.

   1

  • #9

   @Radu pana una alta Vietnam are ZERO morti de covid. Cu prea multe drepturi si libertati a ajuns pandemia asta unde este acum.

   1

  • #10

   Da man, uite alta metoda sa ai zero morti: impusti pe aia pozitivi, si mor de glont nu de covid.
   Si mai e si NK, si aia nu numai ca au zero morti, au si zero cazuri.

   Si m-am prins ca trollezi 😉

   1

  • #11

   Eram pe punctul de a face o gluma proasta referitoare la dezinfectarea metodica facuta acum 50 ani in Vietnam, dar mi-am adus aminte de celebra fotografie cu copilul ala ars, google napalm girl…

   1

 4. pai da. Jumatate din baietii de la tine din partid baga samanta aia cu „nu exista guvid”, partidul tau face tot ce poate sa nu existe vreo lege utila (parca PSDul tinea parlamentul, nu?), faci TOT ce poti sa boicotezi incercarile bune/rele ale guvernului.

  Cand iti iese zici „bah, de ce nu ati facut”.

  Logic

  9

 5. #13

  „Măsurile corecte, comunicare transparentă și credibilă” precum la Colectiv? Teoretic zice bine, dar sa nu zică el.

  2

  • #14

   Si practic tot bine zice. Valoarea de adevar nu are legatura cu persoana care face afirmatia.

   Alte adevaruri: guvernul a fost votat de PSD, a fost sustinut in parlament de PSD inclusiv in perioada pandemiei, Arahat a fost sustinut de PSD pentru motive politice (si Arahat stie asta). Dar toate aceste adevaruri nu invalideaza ce zice asta, doar completeaza.

   4

 6. #15

  gunoiul poate sa emita intamplator ziceri cu valoare de adevar, insa o face cu scopul de a minti!

  1