Noi, sigilate, cu factură și garanție. Câștigate și acestea la un concurs, vândute din aceleași motive financiare. Dețin factura (de la organizatorul concursului), sunt achiziționate în 2021, garanție 2 ani.

La cerere, pe email, pot oferi poze suplimentare cu produsul, seria de identificare de pe cutie pentru verificarea autenticității, etc.

Preț FIX: 570 lei + transport (pe emag le găsiți la 748 lei)

Descriere (de pe emag)

E si mai multa magie in aer
Acum, cu mai mult timp de convorbire castile AirPods ofera o experienta de auditie fara egal. Doar le scoti din cutie si sunt gata sa fie folosite cu toate dispozitivele tale. Pune-le in urechi si se conecteaza imediat, invaluindu-te cu un sunet bogat, de inalta calitate. Ca prin magie.

Wireless la potential maxim
Dupa o configurare simpla, printr-o singura atingere, castile AirPods sunt automat activate si intotdeauna conectate. La fel de usor e sa le folosesti. Castile pot sesiza cand sunt in ureche si se opresc atunci cand sunt scoase. Iar experienta AirPods este la fel de uimitoare, fie ca asculti pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac.

Asa suna performanta
Dotate cu cipul pentru casti Apple H1, AirPods ofera o conexiune mai rapida si mai stabila la dispozitive: cu pana la de 2 ori mai rapida cand se comuta intre dispozitivele active si o conexiune de 1.5 ori mai rapida pentru apelurile telefonice. De asemenea, cipul H1 ofera o latenta in gaming cu pana la 30% mai redusa. Asadar, indiferent daca te joci, asculti muzica sau asculti podcasturi, te vei bucura de un sunet de calitate superioara.

Puterea unei autonomii a bateriei de 24 de ore
Castile AirPods ofera o durata de auditie de neegalat in domeniu – de 5 ore si acum pana la 3 ore durata de convorbire, totul cu o singura incarcare.

Contact:

wheeloflife2019d@gmail.com