Bine, știu că pizza cu sarmale s-a făcut și a avut un succes răsunător, cel puțin în online, unde toată lumea s-a arătat extrem de încântată de blatul pufos, cu orez și carne învelite în varză.
Am trecut peste chipsurile cu gust de bacon, pui la rotisor, smântână sau alte delicatesuri, chipsuri în care simți amăreala gustului artificial.
Dar nu pot să trec peste descoperirea de zilele trecute.
Alune cu gust de muștar.
Serios? Adică…serios??
Alune? Cu gust de muștar?
Un lucru era sfânt pe lumea asta. ALuna. Sărată, prăjită, dusă pe gât cu o dușcă de bere rece. Acum au dat-o de gard și pe asta. Muștar…
Bine, ca idee, eu nu suport alunele, nu îmi plac deloc, singurele leguminoase de gen pe care le consum cu plăcere sunt caju și fisticul.
În rest, să nu le văd, mai degrabă ronțăi nutline prăite, fără sare.
NOU
Parca berea cu porumb nu e ceva impotriva legii…
NOU
Hăhă da, acum cativa ani toate berile de la noi erau apa malt si hamei. Au inceput sa bage si porumb, iar acum vad din nou reclame cum ca ei “respecta consumatorii” si au descis sa scoata popșoiul din retete.
NOU
Alune cu mustar, lapte cu ketchup (?), ok, dar ce ai tu acolo in poza? Aia e pizza sau e gluma? Ai dat si bani pe ea?
Ma gandesc ca mai bine comandai o pita goala, tranteai tu borcanul de nutella sau ce e aia, fleosc si niste fructe de padure deasupra, si gata desertul. Sa trecem peste; macar a fost buna?
NOU
Prietene, claritatea pozei nu-ti spune nimic? Sau esti nou p-aci?
NOU
Sunt nou… Insa ce vrei sa spui, ca lui Cetin ii tremura mana cand face poze cu mancare?
Da, am si cautat imaginea pe goagal.
NOU
Da’ tu vrei sa-nveti totu’ in 5 minute, un soi de Fat Frumos sau Greuceanu? Ia-o mai incet, invata pe-ndelete! 🙂
NOU
@nea zapada
Asta a durut !
NOU
Noi avem ani de zile de cand îl citim pe Arhi și de multe ori nu înțelegem nimic din ceea ce ne comunică, iar tu vrei să înțelegi totul de la primele vizite.
Pff, ageamii ăștia! 😀
NOU
Mai baga un i in spatele ageamiilor. Nu ai destui la tastatura?
NOU
“I” – Uite, l-am găsit. L-am fost scăpat pe jos că era întuneric aseara.
NOU
E i-ul ala care-i lipsea si lui Lucifer, acum cateva postari. Da-i-l si lui, pen’ca sharing is caring!
NOU
Eu ma gandeam sa patentez iaurtul cu mici…
NOU
pardon, aia sunt buni!
NOU
Cevapi & cacik, vrei sa zici? Nu mananca turcii asa ceva decat de vreo cateva sute de ani.
NOU
Ne asociem ? Sortimentul cu care vin în afacere e prezervativul cu gust “ciorbă de burtă”
NOU
da nu stiu de ce te miri. acu`vreo juma de an niste unii( care nu vor fi numiti) s-au hotarat sa respecte reteta si sa bage in bere…. wait for it….. sa bage ….BERE.
si se bat frate in piept toata ziua in reclame pe toate programele( indiferent de abonament, plm) ca ce tari sunt ei, ca baga bere in bere.
NOU
Ei mai e ceapa trasa in ciocolata si mamaliguta cu branza langa conopida cu maioneza pe langa macaroane cu branza si pepene rosu …la italieni am gasit o combinatie de migdale cu aroma de bacon afumat cu ciocolata, fructe confiate si bucatele de ghimbir
NOU
sa incerci, daca o sa ai ocazia, wasabi peas. Cred ca sunt cele mai misto crantanele ever.
NOU
En tant que connaisseur, nu poci decat sa zic simplu: bleah!
NOU
Sunt si la noi niste alune glazurate cu “vazabi” d’ala dă te ustură si-n gaura curului după ele
NOU
eu am gasit in comert si alune date prin wasabi (un fel de) si sunt ok, desi le-as prefera fara aluna la mijloc.
dar mustarul, ca aroma, nu mi s-a parut niciodata o optiune.
NOU
Blasfemie
NOU
Cand am citit titlul am crezut ca e vorba despre dieta femeii insarcinate :)))
Mie imi plac si alunele (de fapt cam tot ce-i samanta rontaibila imi place) si mustarul, dar in veci nu m-am gandit sa pun mustar si alune la un loc. Hm. De incercat. Peste un cotlet de porc. Si dat la cuptor. Ar putea functiona, aar puuteaaa functionaaa.
NOU
Am văzut si eu specia aia de alune în Auchan şi tre’ să iau o pungă ca să nu mor prost…
NOU
sarmale cu dulceata, si tort cu muraturi!