pizza-cu-sarmale-si-banane

Bine, știu că pizza cu sarmale s-a făcut și a avut un succes răsunător, cel puțin în online, unde toată lumea s-a arătat extrem de încântată de blatul pufos, cu orez și carne învelite în varză.

Am trecut peste chipsurile cu gust de bacon, pui la rotisor, smântână sau alte delicatesuri, chipsuri în care simți amăreala gustului artificial.

Dar nu pot să trec peste descoperirea de zilele trecute.
Alune cu gust de muștar.

Serios? Adică…serios??
Alune? Cu gust de muștar?

Un lucru era sfânt pe lumea asta. ALuna. Sărată, prăjită, dusă pe gât cu o dușcă de bere rece. Acum au dat-o de gard și pe asta. Muștar…

Bine, ca idee, eu nu suport alunele, nu îmi plac deloc, singurele leguminoase de gen pe care le consum cu plăcere sunt caju și fisticul.

În rest, să nu le văd, mai degrabă ronțăi nutline prăite, fără sare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.