pizza-cu-sarmale-si-banane

Bine, știu că pizza cu sarmale s-a făcut și a avut un succes răsunător, cel puțin în online, unde toată lumea s-a arătat extrem de încântată de blatul pufos, cu orez și carne învelite în varză.

Am trecut peste chipsurile cu gust de bacon, pui la rotisor, smântână sau alte delicatesuri, chipsuri în care simți amăreala gustului artificial.

Dar nu pot să trec peste descoperirea de zilele trecute.
Alune cu gust de muștar.

Serios? Adică…serios??
Alune? Cu gust de muștar?

Un lucru era sfânt pe lumea asta. ALuna. Sărată, prăjită, dusă pe gât cu o dușcă de bere rece. Acum au dat-o de gard și pe asta. Muștar…

Bine, ca idee, eu nu suport alunele, nu îmi plac deloc, singurele leguminoase de gen pe care le consum cu plăcere sunt caju și fisticul.

În rest, să nu le văd, mai degrabă ronțăi nutline prăite, fără sare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

26 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Parca berea cu porumb nu e ceva impotriva legii…

    • #2

      Hăhă da, acum cativa ani toate berile de la noi erau apa malt si hamei. Au inceput sa bage si porumb, iar acum vad din nou reclame cum ca ei “respecta consumatorii” si au descis sa scoata popșoiul din retete.

  2. #3

    Alune cu mustar, lapte cu ketchup (?), ok, dar ce ai tu acolo in poza? Aia e pizza sau e gluma? Ai dat si bani pe ea?
    Ma gandesc ca mai bine comandai o pita goala, tranteai tu borcanul de nutella sau ce e aia, fleosc si niste fructe de padure deasupra, si gata desertul. Sa trecem peste; macar a fost buna?

    • #4

      Prietene, claritatea pozei nu-ti spune nimic? Sau esti nou p-aci?

    • #5

      Sunt nou… Insa ce vrei sa spui, ca lui Cetin ii tremura mana cand face poze cu mancare?

      Da, am si cautat imaginea pe goagal.

    • #6

      Da’ tu vrei sa-nveti totu’ in 5 minute, un soi de Fat Frumos sau Greuceanu? Ia-o mai incet, invata pe-ndelete! 🙂

    • #7

      @nea zapada
      Asta a durut !

    • #8

      Noi avem ani de zile de cand îl citim pe Arhi și de multe ori nu înțelegem nimic din ceea ce ne comunică, iar tu vrei să înțelegi totul de la primele vizite.
      Pff, ageamii ăștia! 😀

    • #9

      Mai baga un i in spatele ageamiilor. Nu ai destui la tastatura?

    • #10

      “I” – Uite, l-am găsit. L-am fost scăpat pe jos că era întuneric aseara.

    • #11

      E i-ul ala care-i lipsea si lui Lucifer, acum cateva postari. Da-i-l si lui, pen’ca sharing is caring!

  3. #12

    Eu ma gandeam sa patentez iaurtul cu mici…

    • #13

      pardon, aia sunt buni!

    • #14

      Cevapi & cacik, vrei sa zici? Nu mananca turcii asa ceva decat de vreo cateva sute de ani.

    • #15

      Ne asociem ? Sortimentul cu care vin în afacere e prezervativul cu gust “ciorbă de burtă”

  4. #16

    da nu stiu de ce te miri. acu`vreo juma de an niste unii( care nu vor fi numiti) s-au hotarat sa respecte reteta si sa bage in bere…. wait for it….. sa bage ….BERE.
    si se bat frate in piept toata ziua in reclame pe toate programele( indiferent de abonament, plm) ca ce tari sunt ei, ca baga bere in bere.

  5. #17

    Ei mai e ceapa trasa in ciocolata si mamaliguta cu branza langa conopida cu maioneza pe langa macaroane cu branza si pepene rosu …la italieni am gasit o combinatie de migdale cu aroma de bacon afumat cu ciocolata, fructe confiate si bucatele de ghimbir

  6. sa incerci, daca o sa ai ocazia, wasabi peas. Cred ca sunt cele mai misto crantanele ever.

    • #19

      En tant que connaisseur, nu poci decat sa zic simplu: bleah!

    • #20

      Sunt si la noi niste alune glazurate cu “vazabi” d’ala dă te ustură si-n gaura curului după ele

    • #21

      eu am gasit in comert si alune date prin wasabi (un fel de) si sunt ok, desi le-as prefera fara aluna la mijloc.
      dar mustarul, ca aroma, nu mi s-a parut niciodata o optiune.

  7. #22

    Blasfemie

  8. #23

    Cand am citit titlul am crezut ca e vorba despre dieta femeii insarcinate :)))

    Mie imi plac si alunele (de fapt cam tot ce-i samanta rontaibila imi place) si mustarul, dar in veci nu m-am gandit sa pun mustar si alune la un loc. Hm. De incercat. Peste un cotlet de porc. Si dat la cuptor. Ar putea functiona, aar puuteaaa functionaaa.

  9. Am văzut si eu specia aia de alune în Auchan şi tre’ să iau o pungă ca să nu mor prost…

  10. #25

    sarmale cu dulceata, si tort cu muraturi!

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam