A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo.

Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu nevoi și de niște găuri din sistem. Cam atât. Desigur, totul reprobabil prin modul de a face afaceri, pentru că, în final, omul Barna a făcut milioane profitând de naivitatea oamenilor și demonstrând o lipsă de scrupule masivă.

Sunt curios acum cu ce or să mai vină cei de la securitate, prin vocea Rise. Că pe Johannis l-au tot încălțat cu case, despre Veorika au spus tot ce se putea spune, iar aici se termină cu cei care au șanse reale. Or să zică că doamna Bruxelles era o casieră?

Cât despre membrii USR gata să iasă la atac și apărare, serios, a se tăcea. Servită, neservită, sunt chestii absolut reale, demonstrabile. Mergeți să vă dea un mic cu muștar șefu, că trece.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.